evet aynı grafiklerde oynuyoruzaynı grafiklerde mi oynuyorsunuz?
pubg'de 80 fps normal mi pekiİşlemci odaklı oyun ise darboğazdan dolayı daha az FPS alıyorsunuz.
R5 3600X maalesef RTX 2070 Super'i besleyemiyor. Kendim de kullanıyorum.
Çözünürlüğü 2K yapar mısın? VSR ile.PUBG'de 80 fps normal mi peki
hayır değil.PUBG'de 80 fps normal mi peki
işlemcin nihai performans modunda mı kontrol et fanını doğru takıp takmadığına böyle bir şey imkansız daha kötü işlemci ekran kartı olan bir sistemden hayli hayli fazla alman lazımEkran karım rtx 2070 super işlemcim ise ryzen 5 3600x ama 1650 super ve ryzen 5 3600 işlemcisi olan arkadaşım çoğu oyunda benden fazla fps alıyor benim bilgisayarın sıkıntısı ne olabilir ?
biostan xmp profilinden en yüksek değeri seçEkran karım rtx 2070 super işlemcim ise ryzen 5 3600x ama 1650 super ve ryzen 5 3600 işlemcisi olan arkadaşım çoğu oyunda benden fazla fps alıyor benim bilgisayarın sıkıntısı ne olabilir ?
RAM lerde çok fark var mı?Ekran karım rtx 2070 super işlemcim ise ryzen 5 3600x ama 1650 super ve ryzen 5 3600 işlemcisi olan arkadaşım çoğu oyunda benden fazla fps alıyor benim bilgisayarın sıkıntısı ne olabilir ?
Hayır. Ultrada oynasan bile min 100 alması lazım.PUBG'de 80 fps normal mi peki
Nvidia denetim masasından zamanında ben de yapmıştım bir işe yaramamıştı bende be. Adamda bir de Nvidia var. Onda DSR değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.Çözünürlüğü 2K yapar mısın? VSR ile.
ne işe yarayacak ki ?Oyun, Grafik ayarları, Ram MHZ değerleri önemli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çözünürlüğü 2K yapar mısın? VSR ile.
ikisi de 16 gbRAM lerde çok fark var mı?
İkisi de çift kanal mı? Sizde tek kanal RAM varsa o baya etkiler.ne işe yarayacak ki ?
ikisi de 16 gb
Evet ya karıştırmışım kusura bakma. DSR olması lazım. Kafa gitmiş.Hayır. Ultrada oynasan bile min 100 alması lazım.
Nvidia denetim masasından zamanında ben de yapmıştım bir işe yaramıyor be. Adamda bir de Nvidia var. Onda DSR değil mi? Ben mi yanlış biliyorum.
Ekran kartı kullanımını arttıracak.ne işe yarayacak ki ?
ikisi de 16 gb