Neler Yeni

2070S'i satmak vs mining yapmak

Elimde MSI 2070 Super Gaming Z Trio var. Sizce bu kartla mining mi yapmalıyım, 8K civarına satıp stok mu beklemeliyim yoksa hiçbir şey yapmadan direkt RDR2 CP 2077 gibi oyunlara mı girişmeliyim?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Satma, Mining yapma, Stok bekleme. Knk ne güzel kartın var ya :D niye fantazilere giriyorsun. Biz kart bulamıyoruz temiz. Bulsak ta para yok. Sen ne güzel kartı heder ediyorsun :D

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mining yap ve yaparken kart kovala bulursan alıp bunu satarsın. Bulamadın mı? Mining karlı olana kadar yap ekran kartı stokları düzelince alıp ikinci elden satarsın bunu.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Satma, Mining yapma, Stok bekleme. Knk ne güzel kartın var ya :D niye fantazilere giriyorsun. Biz kart bulamıyoruz temiz. Bulsak ta para yok. Sen ne güzel kartı heder ediyorsun :D
İşin içinden kârlı çıkma şansım var 😄
Mining yap sonra sat
Mining yap ve yaparken kart kovala bulursan alıp bunu satarsın. Bulamadın mı? Mining karlı olana kadar yap ekran kartı stokları düzelince alıp ikinci elden satarsın bunu.
En mantıklısı dediğiniz gibi yapmak sanırım. Peki kart yıprandığından dolayı değeri düşer mi? Veya mining yaparken stokların biterse zarar etmez miyim?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
İşin içinden kârlı çıkma şansım var 😄

En mantıklısı dediğiniz gibi yapmak sanırım. Peki kart yıprandığından dolayı değeri düşer mi? Veya mining yaparken stokların biterse zarar etmez miyim?
Ben 3070 ile 2 ay mining yaptım sonra da sadece oyun oynandı diye sattım :geek:

linçlemeyin

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Eğer 65 dereceyi geçmiyorsa yıpranmaz. 65-74 arası hafif yıpranır. Satarken 300-400TL aşağı satmanız gerekir mining yapıldığı için ancak stok sorunları bittiğinde satan kişilerin hemen hemen hepsi mining yapıp sattığı için onlarla aynı fiyata satabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o şekilde satmak direk dolandırıcılığa giriyor. Satarken söylemeyebilirsiniz ancak sadece oyun oynandı diye satmak düz dolandırıcılıktır.
Muhtemelen hiç bir sıkıntı olmayacak ancak yine de yaptığınız çok büyük bir yanlış ayrıca bir suç. Yanlış yapmışsınız tamam ama ileride lütfen bir daha yapmayınız. ^^

Her türlü satarken belirtmenizde fayda var mining yaptığınızın.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Eğer 65 dereceyi geçmiyorsa yıpranmaz. 65-74 arası hafif yıpranır. Satarken 300-400TL aşağı satmanız gerekir mining yapıldığı için ancak stok sorunları bittiğinde satan kişilerin hemen hemen hepsi mining yapıp sattığı için onlarla aynı fiyata satabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o şekilde satmak direk dolandırıcılığa giriyor. Satarken söylemeyebilirsiniz ancak sadece oyun oynandı diye satmak düz dolandırıcılıktır.
Muhtemelen hiç bir sıkıntı olmayacak ancak yine de yaptığınız çok büyük bir yanlış ayrıca bir suç. Yanlış yapmışsınız tamam ama ileride lütfen bir daha yapmayınız. ^^

Her türlü satarken belirtmenizde fayda var mining yaptığınızın.
Bazı oyun oynayan cahil adamlar mining yapınca kartın öldüğünü zannediyorlar. Milletin tribi ile uğraşamam.

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bazı oyun oynayan cahil adamlar mining yapınca kartın öldüğünü zannediyorlar. Milletin tribi ile uğraşamam.
Evet, yanlış biliyorlar ancak bu sizin söylememenizi gerektirmez. Yaptığınızı tekrarlamamanız dileğiyle. ^^

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Yiğit KAMURAY

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Neyse zaten miningciye sattım adamın ilanlarında 50 tane 3080 var 🤭
Zaten alan kişi muhtemelen öyle olacaktı ancak alan kişi mining yapacak diye bir şart yok. Yine de bir daha yapmamanızı öneriyorum. ^^

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan

linçlemeyin
Kendin öyle bi kart aldığını düşün ve sana söylenmedi ? Hoşuna gider mi? kul hakkı gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,707
Son üye
oilkuyty987
Top Bottom