- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederimGüzel fiyat. Hayırlı olsun.
Teşekkür ederimGüzel fiyat. Hayırlı olsun.
Ben güncellikten yana olduğum için öyle söyledim. İyi sistem ama.3060 anca alınıyor hocam bu fiyatlara
Ve diğer donanımlar da çoğu hazır sisteme göre daha iyi
1080p de darboğaz olabilir galiba
Ama fiyat çok güzel bence
2k monitör bakıyorum zaten darboğaz olacağını sanmıyorum. Olursa da ufak bi Overclock yapabilirim sanırımO anakart ve ekran kartına o işlemci
Şimdilik işimi görür gibi hocam birkaç ay sonra uygun fiyata bulursam 5600x alabilirim belki.Teşekkür ederimÇok iyi , işlemciyi değiştirseniz ööf
baya güzelmiş hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
Resimde ve imzamda özellikleri verilen sistemi cumartesi günü 5 aylık olarak 12.900 liraya aldık. Tüm parçalar aynı yerden alınmış kutulu ve garantili.
Sizce iyi almış mıyım ve değişmesi gereken parçalar var mı?
Bir de sıvı soğutucu çok az da olsa fazladan ses çıkarıyor sizce sebebi ne olabilir?
En kötü ilerde satar işlemci değiştirirsin2k monitör bakıyorum zaten darboğaz olacağını sanmıyorum. Olursa da ufak bi Overclock yapabilirim sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şimdilik işimi görür gibi hocam birkaç ay sonra uygun fiyata bulursam 5600x alabilirim belki.Teşekkür ederim
3060 lı pc fiyatına 3070 belkide daha üstün bir ekran kartılı pc güzel almışsınız
Teşekkür ederimbaya güzelmiş hayırlı olsun
Teşekkür ederimHayırlı olsun
3600X besleyemiyor mu 2080S'i?O anakart ve ekran kartına o işlemci
sen ne diyosun aga 2080 var ordaBro iyi almamışsın sanırsam , 3000 serisi ekran kartı alınabilir diye biliyordum o fiyata (Ben güncellikten yana olduğum için öyle söyledim yanlış bilgilendirme diye report etmeyin lütfen)