Neler Yeni

20K-25K Arası Laptop Önerisi

soul

80+ Silver
Onu deneyimledim zaten hocam 5 yıl önce de benzer olayları yaşayıp Acer Nitro 5 almıştım. O zamanlarda da Vatan Bilgisayar ile sıkıntılar yaşamıştım.
Bu bilgisayarı görmüştüm hatta listemde yer alıyor ancak işlemcisi ile ilgili şüphelerim var. İşlemcisi nasıldır? İ5 12500h ile arasında ne kadarlık bir performans farkı var?
Kullandım, bir sorun yaşamamıştım.

aet95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Emre
Performansı iyi. Soğutması da eski kasalara göre çok daha iyi. Ben kullanırken bir sorun yaşamadım.

Öneri ve tecrübeleriniz için teşekkürler hocam. Peki şu an için bunu haricinde bildiğiniz bir fırsat ürünü var mı? Yani bildiğiniz çok iyi özelliklere sahip olupta olması gerekenden düşük fiyata satılan bir laptop var mı? Bu şartlar altında 25k nın biraz üzerine çıkabilirim.

soul

80+ Silver
Öneri ve tecrübeleriniz için teşekkürler hocam. Peki şu an için bunu haricinde bildiğiniz bir fırsat ürünü var mı? Yani bildiğiniz çok iyi özelliklere sahip olupta olması gerekenden düşük fiyata satılan bir laptop var mı? Bu şartlar altında 25k nın biraz üzerine çıkabilirim.
Bi araştırayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu alınabilir.

aet95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Emre

soul

80+ Silver
Fiyat performans açısından bayağı iyi gibi duruyor. Peki satıcısı güvenilir mi?
Satıcı güvenilir duruyor. Ama şöyle bir seçenekte var bozdantekno iyi satıcı.

Ama hem indirim yok hem de ram masrafı var.
Yani karar senin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Yuzarsef
Monster alınmaz
Mantıklı tek bir neden söyler misin?

Isınma veya kasa kalitesi haricinde? Aldığımdan beri donanım olarak gayet yeterli korsan windows kurmama rağmen monster ı arayıp programlarını kurmasını rica edince kurdular ki bana göre kasa kalitesi de sağlam. Laptop olup da bu cihaz ısınmıyor diyene de zerre itimat etmiyorum. Bunların dışında da aklıma bir şey gelmiyor adama ne diyeyim ssd/hdd vs. eklediği zaman garantiden direkt çıkaran bir model mi öneriyim veya ramlerden birinin entegre olarak gittiği bir model mi? Fiyat performans olarakta epey uygun bir cihaz monster. Tek kötü yanı kendi uygulaması bazen sapıtıyor onun dışında bir problem yok.

aet95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Emre
Satıcı güvenilir duruyor. Ama şöyle bir seçenekte var bozdantekno iyi satıcı.

Ama hem indirim yok hem de ram masrafı var.
Yani karar senin.
Anladım hocam bi bakıp karar vereyim o zaman teşekkürler.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Asil

aet95

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ahmet Emre
Hocam bunun işlemcisi ekran kartı için yetersiz kalmaz mı?

Top Bottom