Teşekkürler hocam peki tcl ömür açısından nasıldır mesela bizde vestel vardı garanti bitti 2 sene sonra tık ekran soldu mavileşti bunda böyle bir soruj olur mu?
Amerikanın en çok satan tv markası ülkemize yeni geldiği için pek kişi bilmiyor uzun yıllar giderTeşekkürler hocam peki tcl ömür açısından nasıldır mesela bizde vestel vardı garanti bitti 2 sene sonra tık ekran soldu mavileşti bunda böyle bir soruj olur mu?
Samsungla çok farklı var mıdır? Özellik olara birde bunun Android versiyonu var mı?Amerikanın en çok satan tv markası ülkemize yeni geldiği için pek kişi bilmiyor uzun yıllar gider
Google tv attım size android tv nin üstüSamsungla çok farklı var mıdır? Özellik olara birde bunun Android versiyonu var mı?
Hmmm teşekkürler hocam peki google tvde Disney+ vs. Oluyor mu birde googletv ile android tv nin tam farkı neler internetten baktım ama tam anlayamadımGoogle tv attım size android tv nin üstü
Samsung da qled olmaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Play store gibi bir şey var diye biliyorum ne varsa yükleyebiliyorsun oyun falan da yükleniyor diye biliyorum.Hmmm teşekkürler hocam peki google tvde Disney+ vs. Oluyor mu burde googletv ile android tv nin tam farkı neler internetten baktım ama tam anlayamadım
Detaylı bilgi istiyorsan videoya bak disney+ falan varHmmm teşekkürler hocam peki google tvde Disney+ vs. Oluyor mu birde googletv ile android tv nin tam farkı neler internetten baktım ama tam anlayamadım
hocam videoyu izledim şimdi googletv çok güzel ve akıcıymış hazır dışardayken de baktık tclye ama videodaki gibi değildi parlaklık ve kalitesi daha alttı nedense Qled ve düz led olanı arasında pek bir fark yoktu birde siz hangisini önerirsiniz Qled olan 17.5k gibi birşeydi qled olmayanı kampanyada 13k idiGoogle tv attım size android tv nin üstü
Samsung da qled olmaması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
13k ya qled olmayanı alabilirsin bende farklarını tam bilmiyorumhocam videoyu izledim şimdi googletv çok güzel ve akıcıymış hazır dışardayken de baktık tclye ama videodaki gibi değildi parlaklık ve kalitesi daha alttı nedense Qled ve düz led olanı arasında pek bir fark yoktu birde siz hangisini önerirsiniz Qled olan 17.5k gibi birşeydi qled olmayanı kampanyada 13k idi