Neler Yeni

20K hazır sistem tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdal Emlik
Bütçe
20000
20K hazır sistem arıyorum 1-2k üstüne çıkabilirim. GamingGen sorun yaşayan çok oluyormuş sanırım uzak durmaya çalıştım. Gözüme takılanlar ve bulduklarım bunlar. Yardımcı olabilir misiniz?

-> SSD'yi samsung evo yaptım.
-> bütçemle arasındaki 4k farka değer mi?
-> bir de bu var

bipolar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Muhammed Berat Yörük
dostum bana pahalı gibi geldi sanki biraz daha kaliteli parçalarla tek telte topalanabilir aynı fiyatlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hakan
Bu ay 20 eylülde yeni kartlar tanıtılacak az bekle kardeşim hepsinin fiyatı azda olsa inicek yeni hazır sistemlerde gelicek o zaman bak derim

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed

MYSTIC

80+ Silver
20K hazır sistem arıyorum 1-2k üstüne çıkabilirim. GamingGen sorun yaşayan çok oluyormuş sanırım uzak durmaya çalıştım. Gözüme takılanlar ve bulduklarım bunlar. Yardımcı olabilir misiniz?

-> bir de bu var
Gencergamingde 22kya 12400F 6800XTli sistem var.Onu alın(belirli sebeplerden dolayı link atamıyorum kusura bakmayın.Sitesine girip bulabilirsiniz)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu alınabilir 2k yüksek bütçenizden ama
Dediğim sistem bu
@masperv arkadaş 1-2k üstüne çıkabilirim demiş o yüzden bu sistem sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdal Emlik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ay 20 eylülde yeni kartlar tanıtılacak az bekle kardeşim hepsinin fiyatı azda olsa inicek yeni hazır sistemlerde gelicek o zaman bak derim
biraz acelem var maalesef :/
bu alınabilir 2k yüksek bütçenizden ama
gencergaming herhangi bir sıkıntı yaşatır mı? herhangi bir özelleştirmeye de gerek var mı?

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
gencergaming herhangi bir sıkıntı yaşatır mı? herhangi bir özelleştirmeye de gerek var mı?
hocam hiç alışveriş yapmadım siteden ne söylesem yalan olur. alışveriş yapan çok fazla kişi var dolandırıcı değiller.ama sistem de sorun çıkarsa nasıl bi muamele yaparlar bilmiyorum.
özelleştime olarak anakartı b660 yapın aradaki farka değer,ramleri rgb seviyosanız 250 lira fazla verip pny olanları alabilirsiniz,ssdlerin ikiside kötü değiştirmeye gerek yok bence.

EscaLion

80+

-> bir de bu var
hiçbiri alınmaz parana yazık edersin biraz beklemeni tavsiye ederim çok fazla indirimler olacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Erdal Emlik
hocam hiç alışveriş yapmadım siteden ne söylesem yalan olur. alışveriş yapan çok fazla kişi var dolandırıcı değiller.ama sistem de sorun çıkarsa nasıl bi muamele yaparlar bilmiyorum.
özelleştime olarak anakartı b660 yapın aradaki farka değer,ramleri rgb seviyosanız 250 lira fazla verip pny olanları alabilirsiniz,ssdlerin ikiside kötü değiştirmeye gerek yok bence.
tamamdır teşekkür ederim bakacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiçbiri alınmaz parana yazık edersin biraz beklemeni tavsiye ederim çok fazla indirimler olacak
bekleme imkanım yok maalesef :/

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,229
İsim
Efe Kırmaz

-> bir de bu var
bunu alabilirsiniz.

Top Bottom