20K HAZIR SİSTEM TOPLAMA

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
20000
Arkadaşlar selam nasılsınız umarım iyisinizdir, ben ddr5 sisteme geçmek istiyorum kasam biraz eskidi yenisini almak istiyorum şuanlık aynı ekran kartımı kullanacağım 1660ti ileride değiştirmeyi düşünüyorum ve ek olarak 1tb m2 ssdim var bu parçalar hariç bana güncel bir sistem toplayabilir misiniz bütçem max 20k ama maksimum 20bin harcayacağım diye bir şey yok sizler daha iyi bilirsiniz teşekkürler şimdiden.

psu ve kasa da kalıyor değil mi?

hocam psu ve kasa da değişmek istiyorum kasanın fanları tıngırdıyor artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam psu ve kasa da değişmek istiyorum kasanın fanları tıngırdıyor artık.
psu da zaten sertifikasız falan bir şeydi en azından bronze sertifikalı iyi olur.

Ben bunu düşündüm fakat m2 ssdye boşa para vermiş oluyorum.

pardon hocam konular karıştı özür diliyorum :D

Ekran kartım şuanlık 1660ti var onu kullanacağım bir kaç ay sonra ekran kartı alacağım 20k ya ekran kartsız kötü mu bu attığım sistem sizce ?

Ekran kartım şuanlık 1660ti var onu kullanacağım bir kaç ay sonra ekran kartı alacağım 20k ya ekran kartsız kötü mu bu attığım sistem sizce ?
psu wattını ve markasını göremedim hocam siz görebildiniz mi?

Şuan alsanız o ekran kartıyla hiç bi sıkıntı çıkmaz hocam ram de 32gb gayet iyi. İleride hangi ekran kartını almayı düşünüyorsunuz işlemci ve psu yeterli kalır mı ona bakalım dilerseniz.

5060-5070 takmayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir durum var hali hazırda elimde 1tb m2 ssd var bu sistemdekini çıkaramıyorum sanırım o üzdü sadece.

Birde sizce 1000tl fark ile gamepower sıvı soğutucu almak mantıklı mı ?

5060-5070 takmayı düşünüyorum. Fakat şöyle bir durum var hali hazırda elimde 1tb m2 ssd var bu sistemdekini çıkaramıyorum sanırım o üzdü sadece.
Bende de hocam 1tb m2 var yetmedi 1tb hdd aldım o bile şuan dolmak üzere emin olun işinize yarar. Bu devirde bir oyun olmuş 200 gb. Ayrıca 5060 da gayet güzel olur o sisteme 5070 de psu açısından belki tam sınırda kalabilir.

Birde sizce 1000tl fark ile gamepower sıvı soğutucu almak mantıklı mı ?
O soğutucuyu maalesef bilmiyorum incelemelerini izleseniz daha iyi olur hocam.

Şöyle bir durum ama anakartta sadece 1 adet m2 ssd yeri var.

Geri