neden se gamegaraj a güvenmiyorum hocam nasıl güvenli mi sizce yani piyasada ilkdefa adını duyduğum parçaları kullanıyolar hep?Master 5A-RTX3070 - Game Garaj
Master 5A-RTX3070, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, NVIDIA GeForce RTX 3070 ekran kartı, DDR4 Ram ve Anakart seçenekleri ile Master 5A-RTX3070, Hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
piyasada neyin ilk defa adını duydunuz?neden se gamegaraj a güvenmiyorum hocam nasıl güvenli mi sizce yani piyasada ilkdefa adını duyduğum parçaları kullanıyolar hep?
bu piyasada en uygun 3070ti lı pc buneden se gamegaraj a güvenmiyorum hocam nasıl güvenli mi sizce yani piyasada ilkdefa adını duyduğum parçaları kullanıyolar hep?
Inno3d RTX3070 , crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 , fln bu parçaları hiç görmedim daha önce?piyasada neyin ilk defa adını duydunuz?
benim bilgisayarım gamegarajdan alınma. gayet güzel.
Neyi ilk defa kullanıyor? Gayet güvenli bir firma. Sistemimi oradan aldım.neden se gamegaraj a güvenmiyorum hocam nasıl güvenli mi sizce yani piyasada ilkdefa adını duyduğum parçaları kullanıyolar hep?
Inno3d iyi bir marka kötü değil, o söylediğin rami duymamış olman aşırı şaşırtıcıInno3d RTX3070 , crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 , fln bu parçaları hiç görmedim daha önce?
biostar yerine bunlara görmemem dememeniz baya garip geldiInno3d RTX3070 , crucial ballistix 8gb 3000mhz ddr4 , fln bu parçaları hiç görmedim daha önce?