hocam bu fiyat iyi alsami bende kasayi bitfenix yapipssd yi 1 tb yapabilirsin.
Hocam yemin ederim aglicam azerbaycanda yasiyorum cok uygun fiyat ama turkiyeden nasil alimKUARK-VANE / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-VANE / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
degil hocam windforce ekran kartiHocam yemin ederim aglicam azerbaycanda yasiyorum cok uygun fiyat ama turkiyeden nasil alim
en düşük kalite parçalar ile toplanmış elektronik çöp yığını ( daha iyisini at demeden önce iyisini önermeye gelmedim sistemin kötü olduğunu söylemeye geldim)KUARK-VANE / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
KUARK-VANE / AMD Ryzen 5 5600 / GIGABYTE GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
katiliyorum parcalar kotuen düşük kalite parçalar ile toplanmış elektronik çöp yığını ( daha iyisini at demeden önce iyisini önermeye gelmedim sistemin kötü olduğunu söylemeye geldim)