Neler Yeni

20K'lık Laptop Neden Donar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Cevdet Uygun
Arkadaşlar 3 hafta önce bir laptop satın aldım. Asus rog g15 513ie. klavye renk efekt geçişleri dahil erkan mouse olduğu gibi donuyor. teknik servis choreme kullanmayın gibi saçma bir yöntem söyledi.
Pc'de donma google'da takılırken yaşanıyor oyunlarda bir donma yaşamıyorum bunu çözebilecek ilgilenebilecek anlayan bir arkadaşımız çıkar mı? gerekirse danışma ücreti öderim gerekirse dua ederim.
3050ti 80w
ryzen 7 4800h
512gb ssd
16gb 3200 mhz ram
300hz 3ms ekran win10 pro (çakma lisans)
Driverları manuel kurmuştum. Bluetooth'u kuramadım diye bir program aracılığıyla kurdum. DONMA ARTIK 20K'LIK LAPTOP.

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
20 bin tl ye daha kötü bir bilgisayar alamazdınız sanırım. 300hz tamamen şov amaçlı konmuş o sisteme. İade etme şansınız varsa iade edip 3060 sistem bakın bence onun dışında prize bağlı şekilde ve pil ayarını yüksek performansta kullandığınız sürece öyle sıkıntılar olmaması lazım

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar 3 hafta önce bir laptop satın aldım. Asus rog g15 513ie. klavye renk efekt geçişleri dahil erkan mouse olduğu gibi donuyor. teknik servis choreme kullanmayın gibi saçma bir yöntem söyledi.
Pc'de donma google'da takılırken yaşanıyor oyunlarda bir donma yaşamıyorum bunu çözebilecek ilgilenebilecek anlayan bir arkadaşımız çıkar mı? gerekirse danışma ücreti öderim gerekirse dua ederim.
3050ti 80w
ryzen 7 4800h
512gb ssd
16gb 3200 mhz ram
300hz 3ms ekran win10 pro (çakma lisans)
Driverları manuel kurmuştum. Bluetooth'u kuramadım diye bir program aracılığıyla kurdum. DONMA ARTIK 20K'LIK LAPTOP.
20k ya bunu aldıysan yazık etmişsin başka bir şey diyemem ama ben açıkcası hafızadan kaynaklandığı düşünüyorum bilgisayarına yüklediğin şeyleri kontrol etmeni ve yeni bir win10 veya win11 ile düzeleceğini düşünüyorum tabi bunlar olmazsa sorun yazılımsaldan çıkıp donanımsala hatta kroniğe kadar gider ama denemediğim kullanmadığım için bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Cevdet Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 bin TL ye daha kötü bir bilgisayar alamazdınız sanırım. 300hz tamamen şov amaçlı konmuş o sisteme. İade etme şansınız varsa iade edip 3060 sistem bakın bence onun dışında prize bağlı şekilde ve pil ayarını yüksek performansta kullandığınız sürece öyle sıkıntılar olmaması lazım
iade etmeyi düşünmüyorum fakat dediğiz gibi kullanıyorum. pc klavye ışık efekt geçişleri dahil donuyor ilgili videoyu ekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
samet
iade etmeyi düşünmüyorum fakat dediğiz gibi kullanıyorum. pc klavye ışık efekt geçişleri dahil donuyor ilgili videoyu ekliyorum
Farklı bir sorun olabilir birsürü sebebi olabilir bunu buradan anlamamız zor. Keşke 20bin tl ye bunu almadan önce araştırsaydınız. Garantiye gönderin sorununuzu belirtip en iyisi

kaytannn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
kaytan
Ekran kartın işlemcin kötü
Mesaj otomatik birleştirildi:

3050ti = 1660 super kafasında
Adam tarayıcıyı kullanırken pc donuyor yazmış.Sen ekran kartın işlemcin kötü yazmışsın .10 senelik laptopum donmuyor.O zaman bu arkadaşın bilgisayarından daha iyi benim pc öyle mi??????

rtxcan

80+ Bronze
20k'ya yazık hocam o bilgisayar için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam tarayıcıyı kullanırken pc donuyor yazmış.Sen ekran kartın işlemcin kötü yazmışsın .10 senelik laptopum donmuyor.O zaman bu arkadaşın bilgisayarından daha iyi benim pc öyle mi??????
10 yıl önce 1660 super mi vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan Cevdet Uygun
arkadaşlar benim düşüncem asus sağlam bir markaydı ve aldım özellikleri de tatmin ediyor bu pc neden donuyor benim derdim o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,934
Üyeler
163,745
Son üye
nightrain_es
Top Bottom