İphonelerin sarj entegreleri biraz narin bence orjinal adaptor kullanmakta fayda varİphone 11 max 20w destekliyormuş, benim eski telefonun adaptör 35w. Eski adaptörü kullansam bir sıkıntı olur mu? İphone kutusundan çıkan şarj kablosu max kaç watt verir?
ihtiyacı olanı alır zaten nolcakİphone 11 max 20w destekliyormuş, benim eski telefonun adaptör 35w. Eski adaptörü kullansam bir sıkıntı olur mu? İphone kutusundan çıkan şarj kablosu max kaç watt verir?
İstersen 100wlık adaptör tak bişey olmaz telefon yine 20w çeker.
Akıllı şarj teknolojilerinden ve batarya şarj sistemlerinden bir haber olmanız çok etkiledi.Eski telefonunun sarj aletinde muhtemelen pd teknolojisi yoktur quickcharge 3.0 vardır. Buda telefonunu hızlı şarj etmez 5w çeker. Pd olan şarj aleti baksan iyi olur hocam.
Hızlı şarj etmesi yada etmemesi değil olay, hızlı şarj teknolojileri 5V 9V 12V gibi gerilim ve gerekli akım değerleri ile yapılır. Eğer cihazı uyumsuz bir adaptöre takarsanız sürekli içeride anahtarlama gerçekleşir, adaptör ile telefon iletişim kuramaz ise sürekli sinüs dalgası şeklinde bir şarj grafiği oluşur, bu da telefon bataryasına zarar verir. Çünkü yeni telefonlar önce hızlı batarayda doldukça giderek azalan bir güç grafiğini izler. İyi forumlarKendim iphone 11 kullanıyorum. Daha önceki telefonum xiaomi note 8 pro 35 w lık şarj aleti ile geliyordu. Hızlı şarj etmiyor bilginiz olsun hocam. Az bir araştırma yaparsanız kimin bir haber olduğunu görürsünüz iyi formlar
Hocam akıllı şarj sisteminin aktif olması için karşıdan yani telefonun şarj çipinden ben hızlı şarj protokolünü destekliyorum diye sinyal gelmesi lazım yoksa standart 5v ile şarj eder bir sıkıntı olmazAkıllı şarj teknolojilerinden ve batarya şarj sistemlerinden bir haber olmanız çok etkiledi.