bu internetine ve çok seyahat edıp etmedıgıne bağlıBeyler 21k pc ya da laptop alacagım fakat hangisini almalıyım pc alırsam internet başka odada ordan çeker mi
Ordan çeker eğer hareket halinde değilsen PC çok daha mantıklıBeyler 21k pc ya da laptop alacagım fakat hangisini almalıyım pc alırsam internet başka odada ordan çeker mi
yani?12 sınıfa geçtim
12 sınıfa geçtimd
Sahsen bende masaüstü alcaktik ama 12. Sınıfta geçtiğimden ötürü ailem masaüstünü gelecek sene kullanamayacigimi soyledi ve laptop aldırdı şahsen bana kalırsa laptop gelecek sene fiyatlar uçar hemdeBeyler 21k pc ya da laptop alacagım fakat hangisini almalıyım pc alırsam internet başka odada ordan çeker mi
Masaüstü taşınabilirlik açısından iyi değil ama yükseltebiliyorsunuz ve uzun ömürlüSahsen bende masaüstü alcaktik ama 12. Sınıfta geçtiğimden ötürü ailem masaüstünü gelecek sene kullanamayacigimi soyledi ve laptop aldırdı şahsen bana kalırsa laptop gelecek sene fiyatlar uçar hemde
Yanisi masaüstü mü laptop mu daha mantıklıyani?
pcBeyler 21k pc ya da laptop alacagım fakat hangisini almalıyım pc alırsam internet başka odada ordan çeker mi