barsisa
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 55
- İsim
- Elyesa
Yarın 23.11.2024 ondan sonra 24.11.2024 ve böyle nereye kadar gidecegi belli olmayan bir yoldayım hayatımın neresindeyim onu da bilmiyorum şuanda Sertap Erener Vur Yüreğimin instrumental halini dinleyerek bu dizileri yazıyorum dizi demişken bir Tv ve yahut matematik konusu olan dizilerden bahsetmiyorum ne yazdıgımı ne yaptıgımı bilmedigim bir diziden bahsediyorum oyuncusu da ben senaristi de ben olan bir dizi ağlamak istiyorum hüngür hüngür ağlamak istiyorum acı cekmek istemiyorum sevmek sevilmek sarmak sarmalamak istiyorum lakin kimi o kişiyi de bilmiyorum Tabip Asker olup şehit olmak istiyorum bu konuları acarken aslında her biri farklı olan birer yönüm acıyor.Sanki benden başka birileri benden farklı benden bizden senden sizden ondan onlardan olmayan birileri var yaşamak cokta istemiyorum artık bir cocuk gibi uzaklara yürümek istiyorum arkama bakmadan bu alem beni cok boğdu canım anacıgıma doyamadım iyi duygularımı kötü ruhlu insanların calmasına izin veremem yavaş yavaş sanki bende o hainlere benziyorum bilmiyorum nelerin olacağını karmaşıklık deryasının icerisinde boğuluyorum sanki bir başımı cıkarıyorum sudan birileri tutup geri sokuyor nefessiz bırakıyorlar beni.. Ey sevdiceğim tüm vaktimi seninle dolduruyorum sanki hic ölmeyecekmiş gibi korkutuyor bu yönüm ne zaman nerede nasıl karşılaşacagımız belirsiz olsa bile olabilme ihtimali yaşatıyor aslında...