heeeetaksitli alacağım ama ben
heeee
ozaman
https://pckolik.com/tr/pc-builder-c...-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd arkadaşım önerdi ikisinden hangisi daha iyi tercih pekiheeee
ozaman
Mesaj otomatik birleştirildi:
MATRIX 5A - Game Garaj
MATRIX 5A, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 ram seçenekleriyle birlikte MATRIX 5A hazır sistem, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Esasında çok farklı sayılmaz hangi site daha güvenilir gelirse ve içine hangisi sinersehttps://pckolik.com/tr/pc-builder-c...-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd arkadaşım önerdi ikisinden hangisi daha iyi tercih peki
4060 gibi bir ekran kartının miladının dolmasına daha çok var hocambence artık 128 bıt ekran kartları bıraz eksık kalır gıbı tam bılmıyorum ama
şöyleki şuan rx570 kullanıyorumEsasında çok farklı sayılmaz hangi site daha güvenilir gelirse ve içine hangisi sinerse
4060 gibi bir ekran kartının miladının dolmasına daha çok var hocam
peki 4060 la eşit biti daha yüksek olan ekran kartı var mı çünkü yeni bir kartbence artık 128 bıt ekran kartları bıraz eksık kalır gıbı tam bılmıyorum ama
teşekkür ederim ilginiz için ucuza bakmak benim için daha iyi olur pckolik güvenilir diye biliyorum.Esasında çok farklı sayılmaz hangi site daha güvenilir gelirse ve içine hangisi sinerse
4060 gibi bir ekran kartının miladının dolmasına daha çok var hocam
şöyleki şuan rx570 kullanıyorum
Hocam bit muhabbeti takılınacak kadar mühim değil esasında onu kafana takma bencepeki 4060 la eşit biti daha yüksek olan ekran kartı var mı çünkü yeni bir kart
eski bir ekran kartı alıyor olsan ozaman takılman normal olabilirdiHocam bit muhabbeti takılınacak kadar mühim değil esasında onu kafana takma bence
anladım teşekkür ederim. bende öyle düşünüyorum daha yeni çıkan bir kart ayrıca uzun vadede işime yarar diye düşünüyorumHocam bit muhabbeti takılınacak kadar mühim değil esasında onu kafana takma bence
eski bir ekran kartı alıyor olsan ozaman takılman normal olabilirdi
bunu alacaksan kasayı msı yaphttps://pckolik.com/tr/pc-builder-c...-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd arkadaşım önerdi ikisinden hangisi daha iyi tercih peki
daha iyi fan akısı ve fanlar. rampage gibi firmaların kasalarındaki kullandığı metaryaller çok dandik oluyor anakartın arka yerindeki metalin perçinleri vs çıkıyor bu rampage e özel değil bilinmedik ucuz olan çoğu markada böyle bide büyük ihtimalle msı in kablo düzeni daha iyidir kısaca 500tl ye sürekli göreceğiniz ve sisteminizi tasıyacak seyi daha iyi seçeceksiniz. he bide rampagedeki fanlar belki rainbow dur bilemiyorum detaylı bakmadım.farkı ne peki ?
baya farkı varmış daha mantıklı 500 tl sıkıntı etmez zaten teşekkür ederimdaha iyi fan akısı ve fanlar. rampage gibi firmaların kasalarındaki kullandığı metaryaller çok dandik oluyor anakartın arka yerindeki metalin perçinleri vs çıkıyor bu rampage e özel değil bilinmedik ucuz olan çoğu markada böyle bide büyük ihtimalle msı in kablo düzeni daha iyidir kısaca 500tl ye sürekli göreceğiniz ve sisteminizi tasıyacak seyi daha iyi seçeceksiniz. he bide rampagedeki fanlar belki rainbow dur bilemiyorum detaylı bakmadım.