Başlıkta göründüğü gibi. Red switch olması taraftarıyım aliexprees banggood gibi sitelerde olabilir. Eğer aliexprees-bangood olursa maksimum 300 TL olabilir. O Sitelerde indirim kuponum var
Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
226 TL tam f/p ürünü kullanan tanıdığım var 2 yıldır kullanıyor herhangi bir sorun yok bu fiyata bunu önerebilirim
bu ürünü araştırdım fakat gamepower alınmaz vs. yazmışlar forumdaaynı modelin red switchliside bu
Gamepower Klavye Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Gamepower Klavye fiyatları ve klavye çeşitleri en uygun fiyatlarla GittiGidiyor'da! Bilgisayar ve tabletlerinizle kullanabileceğiniz klavye modelleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bruh. Onu yazan gamepowerın gsini görmemiştir güvenmediysen sorun değil bir gün kullanırsan görürsün kalitesinibu ürünü araştırdım fakat gamepower alınmaz vs. yazmışlar forumda
bu kadar savunmana gerek yok o klavye ile birsürü sorun yaşayan var.Bruh. Onu yazan gamepowerın gsini görmemiştir güvenmediysen sorun değil bir gün kullanırsan görürsün kalitesini
Aynen savunuyorum aslanım aynenbu kadar savunmana gerek yok o klavye ile birsürü sorun yaşayan var.
seninle hiç uğraşamayacağım yaAynen savunuyorum aslanım aynen
Bilip bilmeden konuşma. Çoğu klavyesi kronik sorunlu, bir süre sonra basma sorunu oluyor.Bruh. Onu yazan gamepowerın gsini görmemiştir güvenmediysen sorun değil bir gün kullanırsan görürsün kalitesini
Hahahaseninle hiç uğraşamayacağım ya
Sen bi discord versene tanışalımBilip bilmeden konuşma. Çoğu klavyesi kronik sorunlu, bir süre sonra basma sorunu oluyor.
Neden?Hahaha
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen bi discord versene