Biraz anlatmalıyız kanıt sunmalıyız ki sonra konu sahibi yanlış tercih yapmasın.Ne dersem diyim anlamayacak ki.
Biraz anlatmalıyız kanıt sunmalıyız ki sonra konu sahibi yanlış tercih yapmasın.Ne dersem diyim anlamayacak ki.
Bence Exynos > MediatekHer exynos demedim ama sd veya mediatek varken tercih edilmez.
Ben katılmıyorum hocam haberlere vs. Çıkmıştı samsung bu işlemcilerde bişeyi eksik yapıyor neyi bilmiyorum. Redmi 9 ve m12 arasındaki işlemciler exynos ve mediatek olsa bile hocam antutu puanlarına bakabilirsiniz. Redmi 9 çok daha önde görünüyor.Bence Exynos > Mediatek
puan olarak evet ama hilo g80 ilerde ısınır ve buna bağlı olarak ta yavaşlar batarya daha çok yer bunlar exynos ta ta olabilri olamaz değil ama her exynos ta kötü değil cihaz exynos lu diye hemen laf etmek saçma zaten telefon yeni işlemci yeniBen katılmıyorum hocam haberlere vs. Çıkmıştı samsung bu işlemcilerde bişeyi eksik yapıyor neyi bilmiyorum. Redmi 9 ve m12 arasındaki işlemciler exynos ve mediatek olsa bile hocam antutu puanlarına bakabilirsiniz. Redmi 9 çok daha önde görünüyor.