Neler Yeni

22000 TL en iyi yatırım yapılabilecek ürün önerisi

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
1)macbook air m2 8gb 256gb modeli https://www.pt.com.tr/macbook-air-13-6-inc-m2-8cpu-8gpu-8gb-256gb-gece-yarisi-mly33tu-a
2)dji mini 3 pro https://www.hepsiburada.com/dji-min...us-suresi-gercek-dikey-cekim-p-HBCV00002GFHYG
3)bitcoin(kesinlikle 6 ay yatay gitmeden giriş yapmam)
4)herhangi 3060 lı laptop

bir ürün alıcam ve değeri düşmesini istemiyorum. Anladınız siz bunlar haricinde aklınızda öneri varsa alırım.
xiomi mini tv satın alıp 40 tane falan satış mı yapsam ki?
Altın altın altın. Başka birşeye yatırım yapma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Altın

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Bence laptop al 2.el ya da herhangi bir elektronik 3eşya al 0 alsan bile adam senden neden 0 aldım gider vatan vb yerlerden alır o yüzden ucuz iyi ve sorunu olmayan 2.el eşyalara yönel

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence laptop al 2.el ya da herhangi bir elektronik 3eşya al 0 alsan bile adam senden neden 0 aldım gider vatan vb yerlerden alır o yüzden ucuz iyi ve sorunu olmayan 2.el eşyalara yönel
bakış açın güzel

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
aktif olarak kullanmak istiyorum aga altını kullanamam
Biraz mantıklı olalım aktif olarak kullacağın şeyi 2.elden ötürü değeri düşer. Sen altın al geriye yaslan. Savaş kapıda bu da altının tavan yapacağının göstergesi. Şuan altının ons değeri baskılanıyor o halde bile durumlar bu.

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ
Biraz mantıklı olalım aktif olarak kullacağın şeyi 2.elden ötürü değeri düşer. Sen altın al geriye yaslan. Savaş kapıda bu da altının tavan yapacağının göstergesi. Şuan altının ons değeri baskılanıyor o halde bile durumlar bu.
Bu ülkede neyin değeri düşmüş her şeyin fiyatı artıyor ve insanlar 0 almakta zorlanıyor altın riskli dolar düşünce herhangi bir elektronik şeyin değer kaybettiğini gördün mü

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

YUSUFİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
YUSUFİ

Ben 2. El diyorum lakin 0 da güzel bir seçenek geçen hafta 19 bine msi laptop aldım indirimden şuan 30 bin TL düşün hiçbir şekilde zarar etmezsin ancak altın ons dolar gibi seçenekler bana göre riskli o kadar dolar düştü PC fiyatları çok düşmedi o yüzden 2. El risk taşımıyor bence

NasdaQ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Teknoloji Medeniyeti
Ben 2. El diyorum lakin 0 da güzel bir seçenek geçen hafta 19 bine msi laptop aldım indirimden şuan 30 bin TL düşün hiçbir şekilde zarar etmezsin ancak altın ons dolar gibi seçenekler bana göre riskli o kadar dolar düştü PC fiyatları çok düşmedi o yüzden 2. El risk taşımıyor bence
link var mı

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
700
İsim
Ömer Keskin
Bu ülkede neyin değeri düşmüş her şeyin fiyatı artıyor ve insanlar 0 almakta zorlanıyor altın riskli dolar düşünce herhangi bir elektronik şeyin değer kaybettiğini gördün mü
Yinede risk. Ben o riske girmen altının artmasıda öyle bir senede olacak diye birşeyde yok. Kasım ayında 1500 TL’yi geçecek gramı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,881
Üyeler
159,688
Son üye
pekka
Top Bottom