kanka pek anlamam sistemden. ama eğer gerçekten sağlam ise alırım bu sistemi. öneri için sagol tekrardan![]()
MBT-3 / RYZEN 5 5600X / RTX 4070 / 1 TB NVME M2 SSD / 16 GB 3600MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Rica ederim, islemciye ayriyetten sogutucu almani oneririm stok fan cok tutmazkanka pek anlamam sistemden. ama eğer gerçekten sağlam ise alırım bu sistemi. öneri için sagol tekrardan
Genellikle teşhir parçalar vs kullanılıyor. O yüzden fiyatları ucuz oluyor. Hazır sistemlerin %90 ı sorun ile gelir ve sorunu çözmez satan firma. Ondan dolayı önermiyorum.neden önermıyorsun hocam merak ettim
Teşhir malımı ne alaka ne alaka adamlar 1den alıp 5e satıyor hazır sistemlerde bu fiyat 4e denk geliyor bazı yerlerin şubeleri bile yok vatanda daha çok teşhirlik mal var hazır sistemlerin %90ı demişsiniz 1000 tane hazır sistem alıniyor 15 20 tanede problem çıkıyor problem çıkmayan fikrini söylemiyor fikrini söyliyenler genelde sorunlu oluyor bu durumdada sanıyorsunuzki problemli bide vatanın teşhir malı koymadığı ne malumGenellikle teşhir parçalar vs kullanılıyor. O yüzden fiyatları ucuz oluyor. Hazır sistemlerin %90 ı sorun ile gelir ve sorunu çözmez satan firma. Ondan dolayı önermiyorum.
kanka etrafımda çok fazla hazır sistem alan var hiçbirinde bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı.Genellikle teşhir parçalar vs kullanılıyor. O yüzden fiyatları ucuz oluyor. Hazır sistemlerin %90 ı sorun ile gelir ve sorunu çözmez satan firma. Ondan dolayı önermiyorum.
O zaman benim çevredekiler falan hepsi şanssızmış.kanka etrafımda çok fazla hazır sistem alan var hiçbirinde bu zamana kadar bir sıkıntı olmadı.