30x30 olur mu?Selamlar 230TL bütçem var sadece fareyi içine alacak şekilde bir mouse pad istiyorum.
Hocam ilk defa aldığım için ölçüleri tam anlıyamıyorum bugün xrades 70x30 sipariş vermiştim iptal ettim.30x30 olur mu?
Dostum cetvelle mezurayla yada uzunluğunu bildiğin başka bir şeyle 30 cm x 30 cm bir kare çizip kontrol et işte 40x40 da kontrol et masana sığıyor mu yada her nereye koyacaksan.Hocam ilk defa aldığım için ölçüleri tam anlıyamıyorum bugün xrades 70x30 sipariş vermiştim iptal ettim.
Hocam 30x30 yeterli gibiDostum cetvelle mezurayla yada uzunluğunu bildiğin başka bir şeyle 30 cm x 30 cm bir kare çizip kontrol et işte 40x40 da kontrol et masana sığıyor mu yada her nereye koyacaksan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
40x30 cm olursa bunu alabilirsin yada istediğin herhangi bir desenini.
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 40x30 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HELİXSUN Mouse Pad Büyük Boy uyumlu Gaming Oyuncu Xl 40x30 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
40x30 oluyorsa yukarıda attığımı al.Hocam 30x30 yeterli gibi
https://www.amazon.com.tr/Oyuncu-Al...:-38000,p_123:2108204&s=computers&sr=1-1&th=140x30 oluyorsa yukarıda attığımı al.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Olmuyorsa direkt böyle bilek destekli bir şey alıp geçebilirsin.
Walter White Bilek Destekli Dolgulu Siyah Ergonomik Kaymaz Taban Mouse Pad Ev,ofis,oyun Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Walter White Bilek Destekli Dolgulu Siyah Ergonomik Kaymaz Taban Mouse Pad Ev,ofis,oyun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Olur güzeldir istediğin deseni seçip 10 TL farklı yanındaki 3mm kalıklıkta olanı al 2mm yerine.