Odyssey G4Ghosting olmayan Nvidia Ekran kartına uyumlu 24" 1080p 240hz IPS panel monitör önerirseniz sevinirim
Nvidia karta uyumlu mu? hani AMDye uyumlu olanlarda bir ozellik var ekran yirtilmasinimi ne engelliyormus onun gibiOdyssey G4
Mesaj otomatik birleştirildi:
Link atıyorum hemen
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyatta ki monitörleri tokatlaması dışında sıkıntısı olmayan bir canavar. Ghosting testini de hemen atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hemen bakıyorum, bu arada dediğiniz özellik gsync. Amd için olan da freesyncNvidia karta uyumlu mu? hani AMDye uyumlu olanlarda bir ozellik var ekran yirtilmasinimi ne engelliyormus onun gibi
Yaz tatiline girer girmez alacam herşeyi o zaman atarım fotoğraflarıŞimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Montiör geldikten sonra deneyimlerinzi, fotoğraflarını ve ghosting, ölü pixel, ışık sızması testlerini atarsanız alacak arkadaşlar çok memnun olur.
Ghosting babası PUAHAHasus vg259qm
Ghostingi görebiliyor musunuz?asus vg259qm
ayneen knk ben bı foto atayım 1dkGhosting babası PUAHAH
Ghostingi görebiliyor musunuz?
bundan daha ıyı farkındaysanOdyssey G4
Link atıyorum hemen
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör
Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Bu fiyatta ki monitörleri tokatlaması dışında sıkıntısı olmayan bir canavar. Ghosting testini de hemen atıyorum.
Alıntıyı görüntüle
Tamam kanki sen bildiğini yap.ayneen knk ben bı foto atayım 1dk
bundan daha ıyı farkındaysan
forum bunlarla dolu knkG4 öneren VG259QM e laf atıyor o ayrı ironi. @.@