2 gun once asus tuf 144 hz 23.8 inc olan vardı turcell pasaj da taksit yoktu bu cihaz ona gore daha mı avantajlı acaba ilgili arkadaslar bilgi verirse sevinirim
2 gun once asus tuf 144 hz 23.8 inc olan vardı turcell pasaj da taksit yoktu bu cihaz ona gore daha mı avantajlı acaba ilgili arkadaslar bilgi verirse sevinirim
Asusta pivot vardi 144hz bunda hdr10, 165hz ve taksit var. Ben Asus almıştım sizce 100₺ farkla Asus ve pivot almaya değer mi iade edip bunu mu almalı sizce
Asusta pivot vardi 144hz bunda hdr10, 165hz ve taksit var. Ben Asus almıştım sizce 100₺ farkla Asus ve pivot almaya değer mi iade edip bunu mu almalı sizce
yani bu asustan daha mı iyi oyleyse direk sipariş gececegim asusu pc hocası incelemişti fp olduguna kanaat getirmişti buna bilemedim fazla bilgilm olmadıgı icin
yani bu asustan daha mı iyi oyleyse direk sipariş gececegim asusu pc hocası incelemişti fp olduguna kanaat getirmişti buna bilemedim fazla bilgilm olmadıgı icin
Aynı ürünü yaklaşık 3-4 ay kadar önce aynı fiyata yeğenim aldı, görüntü kalitesi, renkleri, parlaklığı oldukça güzel, malzeme kalitesi eh işte, ayak bayağı dandik eğer masanız hafif sallanıyorsa oyun oynarken monitör de sallanıyor, duvara asılabiliyor, içinden çıkan dp kablosu ile görüntü kopma sorunu oluyordu ama içinden çıkan hdmi kablo ile de sıkıntısız 165hz verebiliyor
(bu ürününden çıkan dp kabloyu kendi monitörümde 2k 165hz olarak kullanıyorum, sorun çıkarmıyor, belki monitör belki yeğenin pc si ile alakalı bir sorun olabilir, eğer alan olupta dp de sorun yaşarsa beni de bilgilendirsin)
hdr işi hikaye takılmayın gerçek hdr keyfini alamazsınız hem parlaklık yetersiz hem de hdr10 sırf hdr var demek için olan bir teknoloji sayılır, bu fiyata değerlendirilebilir.