Ben de aslında onu düşünüyordum fakat AOC monitörle çok sorun yaşayan gördüm. O yüzden biraz aklım karıştı.AOC G24X4 TAVSİYE EDERİM 23.8 IPS 0.5 MS GECİKME 1MSGTG BENDE GEÇEN HAFTA ALDIM 4699A ŞUAN GALİBA İTOPYADA 4599 AL GEÇ DÜŞÜNME DÜŞÜNDÜKÇE AKLIN BULANIR PİVOT VSDE VAR KENDİNE GÖRE RAHAT AYARLANIYOR
ne gibi bi sorun en fazla ölü piksel çıkmıştır oda satıcıyla alakalıdır amazondan itopyadan veya incehesaptan tercih et sorun yaşamazsın ben kendim teknosadan aldım ama şuan stok yok 24 saatte kargolandı kusursuz ulaştı aoc koruma bandı üzerinde tertemizdi çift monitör olarak kullanıyorum gayet güzelBen de aslında onu düşünüyordum fakat AOC monitörle çok sorun yaşayan gördüm. O yüzden biraz aklım karıştı.
max 5k bütçe var. Sadece youtube/twitch için kullanacam. Ne önerirsiniz ?
Yok hocam ölü piksel değil. Alan kişilerin bazılarında ekranda yatay çizgiler falan oluşmuş.ne gibi bi sorun en fazla ölü piksel çıkmıştır oda satıcıyla alakalıdır amazondan itopyadan veya incehesaptan tercih et sorun yaşamazsın ben kendim teknosadan aldım ama şuan stok yok 24 saatte kargolandı kusursuz ulaştı aoc koruma bandı üzerinde tertemizdi çift monitör olarak kullanıyorum gayet güzel
++
hoparlör almayı düşünüyordum hoparlörüde çok çok yeterli almaktan vazgeçtim
yani bana saçma geldi ekranı silerken bir şey yapmışlardır vesaire vesaire olduğu yerde duran bi ekran neden bozulsun ki keza aoc kaliteli bir marka dandirik birşeyde değil benim sana tavsiyem üç dört kişiden monitör tavsiyesi al daha sonra bu monitörleri bir çok kişiye sor en çok tercih edileni al ben bu şekilde yaptım 25 30 saat civarı bi araştırma yaptım toplam çoğunluk aoc dediği için aldımYok hocam ölü piksel değil. Alan kişilerin bazılarında ekranda yatay çizgiler falan oluşmuş.
Tamam size güveniyorum hocam ozaman AOC alayim. Fakat bu sizin monitörün bir de 27g4x modeli var. 27 inç 1080p. Onu alsam nasıl olur bulanık görüntü falan olur mu ? asıl monitörüm 32 inç olduğu için 2.monitör çok küçük kalsın istemiyorum yanında.yani bana saçma geldi ekranı silerken bir şey yapmışlardır vesaire vesaire olduğu yerde duran bi ekran neden bozulsun ki keza aoc kaliteli bir marka dandirik birşeyde değil benim sana tavsiyem üç dört kişiden monitör tavsiyesi al daha sonra bu monitörleri bir çok kişiye sor en çok tercih edileni al ben bu şekilde yaptım 25 30 saat civarı bi araştırma yaptım toplam çoğunluk aoc dediği için aldım
ne bu fanboyluk hocam aynı problem msi monitörlerin bazılarında da yaşanıyor aoc da olduğu gibi yüceltmeyin bu kadar monitörleriyani bana saçma geldi ekranı silerken bir şey yapmışlardır vesaire vesaire olduğu yerde duran bi ekran neden bozulsun ki keza aoc kaliteli bir marka dandirik birşeyde değil benim sana tavsiyem üç dört kişiden monitör tavsiyesi al daha sonra bu monitörleri bir çok kişiye sor en çok tercih edileni al ben bu şekilde yaptım 25 30 saat civarı bi araştırma yaptım toplam çoğunluk aoc dediği için aldım
Hocam sadece twitch için alacam ve orada 2k çözünürlük seçeneği yok mecburen 1080p izleyebilecem 2k monitör dahi alsam. Gerek var mı 2k monitöre yani ?GameBooster GB-2720FQHD 27'' 1 ms QHD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameBooster GB-2720FQHD 27'' 1 ms QHD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-2720FQHD 27'' 1 ms QHD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
https://www.n11.com/urun/monster-ar...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
az daha koy 2k al
asıl monitörüm 4k 32 inç Oled monitör. Oyun ve film işini ordan hallediyorum zaten. 2. monitörde yayın izlemek dışında hiçbir işim yok.aga senin hayatın sadece twitch izlemek mi ? sabah oturup akşama kadar twitch mi ? öyle olsa bile daha kaliteli çözünürlük almak mantıksız mı ? oyun oynayabilirsin youtubedan video izlerken 2k çözünürlük fark eder yani nerden baksan aynı paraya daha iyisi ve büyüğü varken daha düşüğünü alacaksan sen bilirsin