Neler Yeni

24 İnç Monitör Almıştım 23,6 İnç Olarak Değiştirmişler

ozi35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Özcan
Arkadaşlar, İnceHesap.com üzerinden 24 İnç Monitör almıştım, fatura ve satış sözleşmem de 24 olarak geçiyor. Siparişi verdikten 6 gün sonra Monitör'ü 23,6 olarak değiştirmişler. Linkler ve sipariş detayım değişmiş.

1) Böyle bir şey nasıl oluyor?
2) 23,6 inç ile 24 inç aynı şey dediler, doğru mu?
3) Eğer bir sıkıntı varsa ne yapmalıyım sizce?

Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa onlarında yardımını bekliyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aynılar takılma, bu arada yanlış yazmışlar 23.6 değil 23.8.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
İade edebilirsin istersen ama o küçücük bir detay bence gerek yok

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Monitörün kendisi 23.8 inch, sadece oraya yanlış yazmışlar. bir şey yapmana gerek yok.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar, İnceHesap.com üzerinden 24 İnç Monitör almıştım, fatura ve satış sözleşmem de 24 olarak geçiyor. Siparişi verdikten 6 gün sonra Monitör'ü 23,6 olarak değiştirmişler. Linkler ve sipariş detayım değişmiş.

1) Böyle bir şey nasıl oluyor?
2) 23,6 inç ile 24 inç aynı şey dediler, doğru mu?
3) Eğer bir sıkıntı varsa ne yapmalıyım sizce?

Daha önce böyle bir sıkıntı yaşayan arkadaşlar varsa onlarında yardımını bekliyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Aradaki farkı anlamazsın bile, aynı sayılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Dolandırılmışsın, hemen tüketici hakem heyetine başvuruda bulun. Hatta tabanca, tüfeğin varsa merkezlerini bas kurşuna diz tüm çalışanlarını. Bu devirde böyle utanmazlık görmedim ben.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,325
İsim
Hakan
8x scope bakmıyosan sorun yok ama bakıyorsan vah vah halimize
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolandırılmışsın, hemen tüketici hakem heyetine başvuruda bulun. Hatta tabanca, tüfeğin varsa merkezlerini bas kurşuna diz tüm çalışanlarını. Bu devirde böyle utanmazlık görmedim ben.
! Koymayı unutmuşsun ironi olduğnj anlatmak için

ozi35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Özcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ahahahaha çok komik yahu. Yarım akıllı, babalarının hayrına vermiyorlar bu monitörü. Tabii ki de parasını verdiğim bir şey için, soru soracağım. İlk defa alıyorum masaüstü bir bilgisayar, bilsem ne olduğunu zaten sormam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Tolga Yalçın
Ahahahaha çok komik yahu. Yarım akıllı, babalarının hayrına vermiyorlar bu monitörü. Tabii ki de parasını verdiğim bir şey için, soru soracağım. İlk defa alıyorum masaüstü bir bilgisayar, bilsem ne olduğunu zaten sormam.
O kadar beyniniz var ise lütfen kullandığınız tarayıcıda google kullanmayı öğrenin. Buraya konu açma zahmetinde bulunmadan google'da aratabilirsiniz. Ürünü iade etmek istiyorsanız zaten iade hakkınız var. Bu kadar laf kalabalığı yapıp üstüne birde hakaret edecek kadar ahmaksın. Bu forumda bazen midem bulanıyor.

ozi35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Özcan
O kadar beyniniz var ise lütfen kullandığınız tarayıcıda google kullanmayı öğrenin. Buraya konu açma zahmetinde bulunmadan google'da aratabilirsiniz. Ürünü iade etmek istiyorsanız zaten iade hakkınız var. Bu kadar laf kalabalığı yapıp üstüne birde hakaret edecek kadar ahmaksın. Bu forumda bazen midem bulanıyor.
********** kardeşim, googleye girdiğim zaman direkt "23,6" olarak satılan monitör de gördüm ayrıca "24" olarak satılanda. Sana mı soracağım ne konu açıp, açmayacağımı sen kimsin? Ürünü iade edebilirim adamlar zaten kendileri söyledi, dolar arttı ben aldığımdan beri ve indirimi bitti iade etmeden ne yapabilirim diye sormak istedim. Yardımcı olmayacaksan, dikkatini çekmediyse eğer o küçük beyninle niye yazıyorsun?

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Adamın ne suçu var bilmiyor olabilir, bende pc den çok anlamasam, bende garipserim. Yok beynin yoksa yok şu başına silah mı dayadılar gel bu konuya yardım et diye?

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Kardeşim 24 inç değil çabuk iade et. Oyun oynayamazsın sonra (!)

Top Bottom