Neler Yeni

24 k bütçe ile valorant 240+ fps verebilecek pc

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
şu konuyu iyi ki açmışım ve @DerratiX hocam yapmış bu sistemi her yerde görüyorum :blobdance::blobdance:
Artık eskidi ya malesef :c fiyatları arttı. Yenisini yapmam lazım yine detaylı şekilde.

Sistemi aldın mı sen artık? o zaman baya iyiydi fiyatlar ya. Şimdi zor o fiyata.

Virtuose

80+
Artık eskidi ya malesef :c fiyatları arttı. Yenisini yapmam lazım yine detaylı şekilde.

Sistemi aldın mı sen artık? o zaman baya iyiydi fiyatlar ya. Şimdi zor o fiyata.
hocam ekran kartı ve anakart hariç aldım ekran kartı fiyatları düştü biraz bir de 6650xt falan çıktı belki 6750xt alabilirim. Anakart fiyatları da siz yaptıktan hemen sonra uçtu artık biraz bekleyeceğim onlar için. Şu sıralar çevre birimlerini diziyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
hocam ekran kartı ve anakart hariç aldım ekran kartı fiyatları düştü biraz bir de 6650xt falan çıktı belki 6750xt alabilirim. Anakart fiyatları da siz yaptıktan hemen sonra uçtu artık biraz bekleyeceğim onlar için. Şu sıralar çevre birimlerini diziyorum
B550M Mortar'ı alsaydın keşke. bayadır indirimdeydi iyiydi fiyatı. Şuanda bununda fiyatı biraz iyi. Konu sahibide bakabilir.

Virtuose

80+
B550M Mortar'ı alsaydın keşke. bayadır indirimdeydi iyiydi fiyatı. Şuanda bununda fiyatı biraz iyi. Konu sahibide bakabilir.
Hocam hep kulaklık klavye falan bakıyodum ya sonradan gördüm o indirimi içim gitti :/ Bu kart nasıldır hocam eğer onayınız varsa geçeyim hemen siparişi atx hem benim takıntıyı da karşılıyor o.O2

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
505
İsim
yigitern

16-17 günde böyle bir fiyat artışı çok kötü ::(

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam hep kulaklık klavye falan bakıyodum ya sonradan gördüm o indirimi içim gitti :/ Bu kart nasıldır hocam eğer onayınız varsa geçeyim hemen siparişi atx hem benim takıntıyı da karşılıyor o.O2
B550M MORTAR'ın aynısı denilebilir. çok benzerler.

Maykıl

80+ Silver
tamamda 24k bütcesi var adamın alıcakken tam alsın sadece valorant oynucağını düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgim yok hocam dediğim gibi 400 300 fpslerde geziyor 1v1 kalınca 2v1 kalınca mapten mape değişiyor 500 gördüğüde oluyor 320 gördüğüde
Biliyorum boylw bile toplaniyor 24 k ya rahat toplanir diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,476
Üyeler
164,679
Son üye