MikiMario
80+
Dahası
masa kaç tlBu masayı almayı düşünüyorum 24 inc de monitör alcağım ama bu masaya sığarmı? yükseklik aralığı 40 cm diyor.
bence masa çok küçük daha iyi ir şey alınabilirBu masayı almayı düşünüyorum 24 inc de monitör alcağım ama bu masaya sığarmı? yükseklik aralığı 40 cm diyor.
24 inç yaklaşık 60 cm geliyor 1 inç 2.54 cm olarak hesaplayabilirsin. Kesin midir bilmem ben google ın yabancısıyımBu masayı almayı düşünüyorum 24 inc de monitör alcağım ama bu masaya sığarmı? yükseklik aralığı 40 cm diyor.
200 tl civarıBu masayı almayı düşünüyorum 24 inc de monitör alcağım ama bu masaya sığarmı? yükseklik aralığı 40 cm diyor.
Yüksekliği daha cok önemli hocam24 inç yaklaşık 60 cm geliyor 1 inç 2.54 cm olarak hesaplayabilirsin. Kesin midir bilmem ben google ın yabancısıyım
Yükseklik olarak alacağın modele bağlı bazıları desteği uzun tutar bazıları kısa tutarBu masayı almayı düşünüyorum 24 inc de monitör alcağım ama bu masaya sığarmı? yükseklik aralığı 40 cm diyor.
Ben 40cm nin yeterli olacağını sanmıyorum biraz daha yüksek masa bakabilirsiniz ama üründen ürüne değişir200 TL civarı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüksekliği daha cok önemli hocam