Hackerlik hepimizin çocukluk hayalidir. Hatta bazılarımızın hayali hâlâ bitmemiştir. Peki 24 saat boyunca hacer olsaydınız ne yapardınız ?
Klavye düzeltmiş.24 saat boyunca hacer olsam yuvarlak derlerdi
Çökerttikren sonra ne yapmayı planlıyosunuzHerhalde gider steamı çökertmeye falan çalışırdım
Hain kostokBu forumu hekleyip @Beyfendiiii6'dan önce 80+ Titanium yapardım kendimi .
Hiiç uğraşsınlar dursunlar
İyi ki de bırakmışsınız, Orkun Işıtmak'ın videosunu gördükten sonra böyle bir suru geldi aklıma. Hacker abimiz başını baya bi belaya soktuktan sonra bırakmaya karar vermiş bu işleri.Farklı farklı bankalardan , farklı farklı ülkelerden insanların hesaplarından 1$ çekerdim. 10 milyon hesaptan 1$ çek al sana zenginlik. Bu arada 3-5 bir şey biliyorum bende biraz kötü ama eğlenceli geçmişim var , emniyette siber suçtan kaydım oluşunca bıraktım bu işleri.
Robin Hood tarzı Zenginden alıp fakire verirdim heralde.Hackerlik hepimizin çocukluk hayalidir. Hatta bazılarımızın hayali hâlâ bitmemiştir. Peki 24 saat boyunca hacker olsaydınız ne yapardınız ?
bende izlemiştim aynı videoyu
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi ki de bırakmışsınız, Orkun Işıtmak'ın videosunu gördükten sonra böyle bir suru geldi aklıma. Hacker abimiz başını baya bi belaya soktuktan sonra bırakmaya karar vermiş bu işleri.