Neler Yeni

24 Saatliğine Hacker Olsaydınız Ne Yapardınız ?

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
Hackerlik hepimizin çocukluk hayalidir. Hatta bazılarımızın hayali hâlâ bitmemiştir. Peki 24 saat boyunca hacker olsaydınız ne yapardınız ?

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kikko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ceren Yıldırım
Hiiç uğraşsınlar dursunlar :D

• Beğen
Reaksiyonlar: ygkn

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Farklı farklı bankalardan , farklı farklı ülkelerden insanların hesaplarından 1$ çekerdim. 10 milyon hesaptan 1$ çek al sana zenginlik. Bu arada 3-5 bir şey biliyorum bende biraz kötü ama eğlenceli geçmişim var , emniyette siber suçtan kaydım oluşunca bıraktım bu işleri.

ygkn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
Yağız Gölge
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiiç uğraşsınlar dursunlar :D
😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farklı farklı bankalardan , farklı farklı ülkelerden insanların hesaplarından 1$ çekerdim. 10 milyon hesaptan 1$ çek al sana zenginlik. Bu arada 3-5 bir şey biliyorum bende biraz kötü ama eğlenceli geçmişim var , emniyette siber suçtan kaydım oluşunca bıraktım bu işleri.
İyi ki de bırakmışsınız, Orkun Işıtmak'ın videosunu gördükten sonra böyle bir suru geldi aklıma. Hacker abimiz başını baya bi belaya soktuktan sonra bırakmaya karar vermiş bu işleri.

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Hackerlik hepimizin çocukluk hayalidir. Hatta bazılarımızın hayali hâlâ bitmemiştir. Peki 24 saat boyunca hacker olsaydınız ne yapardınız ?
Robin Hood tarzı Zenginden alıp fakire verirdim heralde.

• Beğen

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi ki de bırakmışsınız, Orkun Işıtmak'ın videosunu gördükten sonra böyle bir suru geldi aklıma. Hacker abimiz başını baya bi belaya soktuktan sonra bırakmaya karar vermiş bu işleri.
bende izlemiştim aynı videoyu

• Beğen

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bir banka hackler ve parayı farklı farklı kredi kartlarına aktarırdım( benim olmayan) ve o kredi kartlarının bilgilerini saklardım ve telefon numaralarını değiştirir kendi numaramı koyardım. Ardından farklı farklı kredi kartlarından olduğu için izimi süremezleri ve internet üzerinden alış-veriş yapardım. Tabii kargoyu kendi evime değil şubeye gönderir yüzümü göstermeden şubeden alır eve gelirdim.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,870
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom