Bambi bedo
80+
Max 24 tl var fark etmez önerin
Konu dan çıkarmısın gereksiz meşgul etme önerin diyorum sende sorsan öneririm gereksiz mesajdan rapor ediyorum siziemredersin paşam başka arzun var mı çay mı alırsın kahve mi?
masayı tamaben kaplasın demiyorum klavye ve maouse koyum yeter24 TL ye sen mouse u kaplayacak kadarını bul bi sonra masayı kaplayanını da bulursun
Dostum istediğin kadar raporla sana o parayla bulamazsın diyorum sen ne diyorsunKonu dan çıkarmısın gereksiz meşgul etme önerin diyorum sende sorsan öneririm gereksiz mesajdan rapor ediyorum sizi
başka arzun varmı ? boyle bişey mumkun degıl
Bu nasıl24 TL ye sen mouse u kaplayacak kadarını bul bi sonra masayı kaplayanını da bulursun
Knk bi yorum oku ya adamlar küçük demişler satıcı dolandırmış gerçi senin masa 20x25 se onu bilememBu nasıl
Addıson Siyah Mouse Pad Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Addıson Siyah Mouse Pad en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, Addıson Siyah Mouse Pad ayağınıza gelsin!www.googleadservices.com
o zaman xrades alayaımhocam o fiyata ne yazıkki bulamazsın en ucuzları 50tl civarı size 30x70 lazım muhtemelen 24 TL imkansız
Knk bi yorum oku ya adamlar küçük demişler satıcı dolandırmış gerçi senin masa 20x25 se onu bilemem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kargo ücreti de var