alienware hangi model?Alieanware 240Hz kullanıyordum iade ettim gecikme takılma yapıyor diye. ASUS 23.8" ROG STRIX XG249cm 270Hz 1ms dikkatimi çekti. Sizce hangi markaya yönelmeliyim. Önerileriniz benim için önemli.
dediğiniz monitörü kullanıyorum ve onu öneririm aslında nasıl bir gecikme ve takılma yaşadınız?Alienware 24.5" AW2521HFA 240Hz 1ms
Asuslarda ölü piksel çok diyolar kafam karıştı
Satıcı sıkıntılı ürün göndermiştir mediamarkt da denemiştim yok böyle bişeyBaska monitor denedimde takılma olmuyordu. alieanware oyunda veya masaüstünde takılma oluyor. Oyunlarda sağa sola döndümde görüntü berbat oluyordu.Ekranın alt kısımları aşırı derecede ısınma oluyor.
Değişim istemesinin mi ?Alieanware 240Hz kullanıyordum iade ettim gecikme takılma yapıyor diye. ASUS 23.8" ROG STRIX XG249cm 270Hz 1ms dikkatimi çekti. Sizce hangi markaya yönelmeliyim. Önerileriniz benim için önemli.