O özelliklere göre en ucuz 3400tl240 Hz, IPS veya VA panel, 24 inc (daha üstü olmasın), 2800 TL veya aşağısı monitör önerebilecek var mı?
TN panel değil hocam yanlışınız var, fast IPS panel kendisiO indirimdeyken alacaktım fakat TN panel olduğu için vazgeçtim.
Ben eski modeline bakmışım galiba. Galiba bunu seçeceğim.TN panel değil hocam yanlışınız var, fast IPS panel kendisi
![]()
Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF Gaming VG259QM 24.5" 1 ms Full HD Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Benim attığımı mı seçeceksiniz? Eğer bütçeniz uyarsa almaktan geri durmayın derim, en iyi seçim olacaktırBen eski modeline bakmışım galiba. Galiba bunu seçeceğim.
biraz daha para verip msi olanı almanı tavsiye ederim gözle görülür farklar varBen eski modeline bakmışım galiba. Galiba bunu seçeceğim.
Ne gibi? @XenoVoidbiraz daha para verip msi olanı almanı tavsiye ederim gözle görülür farklar var
Evet onu düşünüyordum.Benim attığımı mı seçeceksiniz? Eğer bütçeniz uyarsa almaktan geri durmayın derim, en iyi seçim olacaktır