Anakarttaki görüntü çıkışları sizi ilgilendirmiyor apu kullanmadığınız için. Evet, dp kullanmanız gerekiyor.Asus Prime B650M-K 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart
ASUS Radeon Dual OC 12GB RX7700XT
Şaun mönitörüm 244 hz ama laptoba htmı ile bağlı ve 144 hz destekiyor. 244 için sanırım dp ile bağlamam gerekiyor. Bu anakart da dp portu varmıdır. biraz araştırdım ekran kartında bağlacak falan diye buldum tam anlamadım yardımcı olursanuz sevinirim
anakart seni ilgilendirmez apu sistemin yoksa ekranın kablosunu ekran kartına takarsın anakartında olsa bile apu sistemin yoksa bir işe yaramaz oradaki portlarHocam teşekkür ederim peki yazdığım anakart da dp çıkışı varmı. Aslında sormak istediğim şuan ilettiğim parçalı bir sistem alsam 244 hz ile monitörü kullanabilirmiyim.
ayrıca alacağın ekran kartında dp yeri var ve dp zaten 144 hz üstü için yapılan port 244 hzlik ekranına uyaranakart seni ilgilendirmez apu sistemin yoksa ekranın kablosunu ekran kartına takarsın anakartında olsa bile apu sistemin yoksa bir işe yaramaz oradaki portlar
Olsa ne olur olmasa ne olur dediğim gibi. Sizi ilgilendirmiyor olup olmaması. rx 7700 xt'de var hem de ya 2 ya da 3 tane sanırsam. Ona takacaksınız.Hocam teşekkür ederim peki yazdığım anakart da dp çıkışı varmı. Aslında sormak istediğim şuan ilettiğim parçalı bir sistem alsam 244 hz ile monitörü kullanabilirmiyim.
3 tane var aynenOlsa ne olur olmasa ne olur dediğim gibi. Sizi ilgilendirmiyor olup olmaması. rx 7700 xt'de var hem de ya 2 ya da 3 tane sanırsam. Ona takacaksınız.