Neler Yeni

240 hz alabilmek için anakartın display girişi olması lazımmı

Panthera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Kaplan

Asus Prime B650M-K 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart​

ASUS Radeon Dual OC 12GB RX7700XT​

Şaun mönitörüm 244 hz ama laptoba htmı ile bağlı ve 144 hz destekiyor. 244 için sanırım dp ile bağlamam gerekiyor. Bu anakart da dp portu varmıdır. biraz araştırdım ekran kartında bağlacak falan diye buldum tam anlamadım yardımcı olursanuz sevinirim

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran

Asus Prime B650M-K 6400mhz(OC) RGB M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart​

ASUS Radeon Dual OC 12GB RX7700XT​

Şaun mönitörüm 244 hz ama laptoba htmı ile bağlı ve 144 hz destekiyor. 244 için sanırım dp ile bağlamam gerekiyor. Bu anakart da dp portu varmıdır. biraz araştırdım ekran kartında bağlacak falan diye buldum tam anlamadım yardımcı olursanuz sevinirim
Anakarttaki görüntü çıkışları sizi ilgilendirmiyor apu kullanmadığınız için. Evet, dp kullanmanız gerekiyor.

Panthera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Enes Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam teşekkür ederim peki yazdığım anakart da dp çıkışı varmı. Aslında sormak istediğim şuan ilettiğim parçalı bir sistem alsam 244 hz ile monitörü kullanabilirmiyim.

xxefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Efe Aksu
Hocam teşekkür ederim peki yazdığım anakart da dp çıkışı varmı. Aslında sormak istediğim şuan ilettiğim parçalı bir sistem alsam 244 hz ile monitörü kullanabilirmiyim.

anakart seni ilgilendirmez apu sistemin yoksa ekranın kablosunu ekran kartına takarsın anakartında olsa bile apu sistemin yoksa bir işe yaramaz oradaki portlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakart seni ilgilendirmez apu sistemin yoksa ekranın kablosunu ekran kartına takarsın anakartında olsa bile apu sistemin yoksa bir işe yaramaz oradaki portlar
ayrıca alacağın ekran kartında dp yeri var ve dp zaten 144 hz üstü için yapılan port 244 hzlik ekranına uyar

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran

Olsa ne olur olmasa ne olur dediğim gibi. Sizi ilgilendirmiyor olup olmaması. rx 7700 xt'de var hem de ya 2 ya da 3 tane sanırsam. Ona takacaksınız.

Top Bottom