165 Hz ile 240 Hz arasında ki farkı anlamak çok zor bu nedenle 165 Hz monitörlere bakabilirsiniz.Bütçem 4500 max. FPS Oyunları oynuyorum Valorant vs. Ne önerirsiniz ?
nasıl zor ? o zaman millet boşuna 240 kullanıyor alsın 144 ü pro oyuncularda onlarda 144 kullansın165 Hz ile 240 Hz arasında ki farkı anlamak çok zor bu nedenle 165 Hz monitörlere bakabilirsiniz.
240 kullansın bir süre sonra 165 kullansın bakalım farkı ne kadarmış.nasıl zor ? o zaman millet boşuna 240 kullanıyor alsın 144 ü pro oyuncularda onlarda 144 kullansın
Baktım onlara VG248QM Olan bi tık uygun gibi. Fakat Şu anda IPS 144 Hz kullanıyorum. TN Panel beni üzer diye korkuyorum.Asusun VG258QM veya VG259QM modellerine bakabilirsiniz. 280Hz ikiside sağlam monitörler.
Hocam bence bu ürünü almayın. Ben kullanıyorum ghosting + ışık sızması + biraz yüksek ısıda çalışma vesaire ne ararsan var. Değişim yapmıştım ışık sızmasından ve ölü pikselden gene aynı hatalarla aynı modelden bir monitör geldi ve gene aynı. Tavsiye etmiyorum hatta almamanızı tavsiye ediyorum. @Ultracı (Ben 3000TL'ye almıştım yılbaşında ama bence o fiyata bile değmez. Fiyatlar çok arttı diye idare ediyorum yapacak bir şey yok.)AOC 24G2ZU 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium G-Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24G2ZU 23.8" 240Hz 0.5ms HDMI DP Freesync Premium G-Sync Pivot FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2ZU ITOPYA'daitopya.com
eywl ben kendimede almayı düşünüyordum 240 hz önerebileceğin var mıHocam bence bu ürünü almayın. Ben kullanıyorum ghosting + ışık sızması + biraz yüksek ısıda çalışma vesaire ne ararsan var. Değişim yapmıştım ışık sızmasından ve ölü pikselden gene aynı hatalarla aynı modelden bir monitör geldi ve gene aynı. Tavsiye etmiyorum hatta almamanızı tavsiye ediyorum. @Ultracı (Ben 3000TL'ye almıştım yılbaşında ama bence o fiyata bile değmez. Fiyatlar çok arttı diye idare ediyorum yapacak bir şey yok.)
bu geçen gün 4 bine inmişti alamadım
bence 4500'e 165hz 2k almak daha pahalı ama 2-3 yıl önceki 240hz fiyatları olsaydı tavsiye ederdimBütçem 4500 max. FPS Oyunları oynuyorum Valorant vs. Ne önerirsiniz ?
Bütçem 4500 max. FPS Oyunları oynuyorum Valorant vs. Ne önerirsiniz ?
Hocam ben pek bilgili değilim arkadaşlar daha sağlıklı önermeler yaparlar. Kolay gelsin.eywl ben kendimede almayı düşünüyordum 240 hz önerebileceğin var mı