360mm olmuyor muSağlam sıvı soğutucu lazım performansı yüksek 3000 k bütçe var 240 mm lazım
işlemci ne ki sıvı soğutucu lazım hocam kule tipi ile kurtarırsın 240mm istediği kadar sağlam olsun işe yaramaz kule tipi daha iyio lur aynı perfomansı alırsın daha ucuzaSağlam sıvı soğutucu lazım performansı yüksek 3000 k bütçe var 240 mm lazım
Malesef 360 ön panel destekliyor ama onları sök tak binton iş üst ızgara 240 mm boş yeri var ona arıyorum360mm olmuyor mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
360mm destekliyorsa kasan 200 daha koyup bunun 360lık olanını tercih etmeni öneririm
Enermax Liqmaxflo ELC-LMF240T-ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Enermax Liqmaxflo ELC-LMF240T-ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Enermax Liqmaxflo ELC-LMF240T-ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.543,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
12400fişlemci ne ki sıvı soğutucu lazım hocam kule tipi ile kurtarırsın 240mm istediği kadar sağlam olsun işe yaramaz kule tipi daha iyio lur aynı perfomansı alırsın daha ucuza
ne gerek var kral bu işlemciye sıvı soğutma almaya patlat bir phantom spirit yada frost commendarMalesef 360 ön panel destekliyor ama onları sök tak binton iş üst ızgara 240 mm boş yeri var ona arıyorum
12400f
Hava al geç derim hocam daha ucuz ömürlük direkt peerless assassin tercih edebilirsin 1400tlMalesef 360 ön panel destekliyor ama onları sök tak binton iş üst ızgara 240 mm boş yeri var ona arıyorum
12400f
Ya aga diyorum kasa şekil fln durusun şimdi bide kaba fln durmasın 160 mm destekliyor kasa amane gerek var kral bu işlemciye sıvı soğutma almaya patlat bir phantom spirit yada frost commendar
phantom spirit uyumlu hocam kaba durmasına durmasında 1 1500 daha çok paran gidecek o yönden bakYa aga diyorum kasa şekil fln durusun şimdi bide kaba fln durmasın 160 mm destekliyor kasa ama
İlla ki bi görüntü kirliliği oluyor ancak 240mm yerine bunu öneririmKaba Durmaz mı usta performansı nasıl olur bari adam akıllı saglam binkule tipi olsun