Neler Yeni

2400 TL'ye bu pc alınır mı?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,456
İsim
kadir

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Diğer bileşenler çalışıyorsa anakart da çalışır adı üstünde anakart
Parçaları alırken incele bir de yani kırık, çizik var mı diye
sadece anakart alınacağı zaman peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 Ay sonra 4-5K'ya RX 570 falan toplanmaz inşallah gidişat çok kötü :D
vallahi diyorum ya bu konuyu ondan açtım zaten elimi çabuk tutmak için gerçekten zor

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,456
İsim
kadir
Bence bir APU alıp takıl 6-7 ay(tam süreyi bilemiyorum) sonra bir RX 570 alıp keyfine bakarsın.Çünkü ikinci elden anlamıyor ve piyasa takibi yapamayacaksan çok tehlikeli.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Bence bir APU alıp takıl 6-7 ay(tam süreyi bilemiyorum) sonra bir RX 570 alıp keyfine bakarsın.Çünkü ikinci elden anlamıyor ve piyasa takibi yapamayacaksan çok tehlikeli.
piyasa takibi ve bakımını çok iyi yaparım ama ekran kartı işlemci ram gibi parçalar kolay ve testini yapabiliceğim bir takım şeyler anakart ise tüm bileşenlerin üstünde olması gerekiyor

ya hocam ben sanırım biraz daha dişimi sıkayım yazın tam düzgün bir pc toplasam daha iyi olacak

apu sistemlere ben güvenemiyorum nedense

şöyle tam toparlayıp rakamları 5000-4000tl arası düzgün bir şey çıkar herhalde dolar 10 tl olmassa :)

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Bilgisayarcıdan almak yerine ev kullanıcısından al, tamir görmüş ürünü kakalama oranı yüksektir, APU sistemler gayet iyi performans veriyor 3400G alıp ileride 1660S takarsın mis gibi sistem olur.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Bilgisayarcıdan almak yerine ev kullanıcısından al, tamir görmüş ürünü kakalama oranı yüksektir, APU sistemler gayet iyi performans veriyor 3400G alıp ileride 1660S takarsın mis gibi sistem olur.
yada sıfır alırım bütçenin üstüne koyup ancak dediğim gibi apu sistemler bana pek mantıklı gelmiyor oyun için daha çok gündelik iş için gibi en iyisi yazın toplamak sanırım :) tabi dolar 10tl olmasa :(

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
yada sıfır alırım bütçenin üstüne koyup ancak dediğim gibi apu sistemler bana pek mantıklı gelmiyor oyun için daha çok gündelik iş için gibi en iyisi yazın toplamak sanırım :) tabi dolar 10tl olmasa :(
Birkaç ümidim var ama bu ülke o kadar şeyi bulup başkalarına işletmezse bende bir şey bilmiyorum.
O kadar kötü değilken kendimiz yeterken gidip nerdeyse tüm fabrikaları ve markaları başkalarına OF ulan of.

EGEMENK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Egemen karaca
Birkaç ümidim var ama bu ülke o kadar şeyi bulup başkalarına işletmezse bende bir şey bilmiyorum.
O kadar kötü değilken kendimiz yeterken gidip nerdeyse tüm fabrikaları ve markaları başkalarına OF ulan of.
:(

gece gece gene kederlendik be bende anlamıyorum neden

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081