Neler Yeni

240gb ssd önerisi...

Exe_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,406
İsim
Batuhan Acar
Bütçe
250
Bütçem 250-200 arası ucuz sorunsuz sad önerisi olan var mı?

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Her ssd'ye laf atan tayfa dolmaz umarım 5 dakikaya. Benim önerim kullanmakta olduğum ve sorun yaşamadığım Kioxia Exceria 240GB modeli. Amazon'dan 260tl'ye almıştım.

Son düzenleme:

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her ssd'ye laf atan tayfa dolmaz umarım 5 dakikaya. Benim önerim kullanmakta olduğum ve sorun yaşamadığım Xioxia Exceria 240GB modeli. Amazon'dan 260tl'ye almıştım.
Sorunun mu var?
Her SSD'ye laf atan ne aynı modeli kullanıyorum sağlık 91 3 ayda.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Sorunun mu var?
Her SSD'ye laf atan ne aynı modeli kullanıyorum sağlık 91 3 ayda.
Sorunum yok ama sen üslubuna dikkat et, sorunlu serileri biliyoruz zaten. Adata SU 630 ve 650 serisi, Cruical BX500 serisi sorunlu olduğunu bildiğim seriler. Senin kullanımın yoğun olabilir çok indirme yapıyor olabilirsin SSD'ye okuma/yazma yükü bindiriyorsundur örneğin. Crystal Disk Info ile SSD'ne 3 aylık süreçte kaç saat kullandığı ve ne kadar veri yazdığını bakabilirsin. Bizzat kullanıyorum herhangi bir sorun yok, ayrıca her serinin modeli sorunsuz olacak diye bir şey yok, sorunlu ürün sana gelmiş olabilir boş yorumlar yapmamak lazım.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Sorunum yok ama sen üslubuna dikkat et, sorunlu serileri biliyoruz zaten. Adata SU 630 ve 650 serisi, Cruical BX500 serisi sorunlu olduğunu bildiğim seriler. Senin kullanımın yoğun olabilir çok indirme yapıyor olabilirsin SSD'ye okuma/yazma yükü bindiriyorsundur örneğin. Crystal Disk Info ile SSD'ne 3 aylık süreçte kaç saat kullandığı ve ne kadar veri yazdığını bakabilirsin. Bizzat kullanıyorum herhangi bir sorun yok, ayrıca her serinin modeli sorunsuz olacak diye bir şey yok, sorunlu ürün sana gelmiş olabilir boş yorumlar yapmamak lazım.
Kioxia kronik sorunlu her yerde araştır.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Kullanım istediğin kadar yoğun olsun yine de bu kadar düşmemesi gerekiyor.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Kullanım istediğin kadar yoğun olsun yine de bu kadar düşmemesi gerekiyor.

SX8200 Pro modelini alalı aşırı uzun bir süre olmadı, Crystal Disk Info programına bakınca bu da kronik sorunlu gözüküyor fakat alakası bile yok. Ve yoğun kullanırsan "Life Remaining" düşebilir, çünkü fabrikanın belirlediği bir yazma ömrü vardır.
Kioxia kronik sorunlu her yerde araştır.
Diskin kendi yazılımını kurup oradan Life Remaining'in ne kadar kaldığına bak, burada gerçek sağlık bilgilerinin nasıl elde edileceğini anlatıyorlar. Crystal Disk Info ve Adata SSD Toolbox programından baktım sağlığına, her şey Crystal Disk Info değil. Aslında SSD'min sağlığı %100.
1605964218402.png

1605964256999.png

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
SX8200 Pro modelini alalı aşırı uzun bir süre olmadı, Crystal Disk Info programına bakınca bu da kronik sorunlu gözüküyor fakat alakası bile yok. Ve yoğun kullanırsan "Life Remaining" düşebilir, çünkü fabrikanın belirlediği bir yazma ömrü vardır.

Diskin kendi yazılımını kurup oradan Life Remaining'in ne kadar kaldığına bak, burada gerçek sağlık bilgilerinin nasıl elde edileceğini anlatıyorlar. Crystal Disk Info ve Adata SSD Toolbox programından baktım sağlığına, her şey Crystal Disk Info değil. Aslında SSD'min sağlığı %100.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
@keremcnsz24 Kioxia sorunlu mu?

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,648
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC