240hz 27 inç kavisli ips panel monitör arıyorum yardımcı olur musunuz çok abartılı bi fiyat olmasın
bütçem 6k civarı kullanım amacım oyun genellikle fps oyunları oynuyucam ama canım sıkıldıkça god of war tarzı oyunları daha iyi bir şekilde oynamak için ips panel tercih ediyorumHocam kavisli ips panel olmaz kavisli dediğiniz VA paneldir. Ayrıca bütçeniz ve kullanım amacınız ne?
bunu gördümde bana bu fiyatlarda ips panel lazım yamerhabalar asus vg27vqm tercih edebilirsiniz 1 ms 240 hz pivot kavisli 3 yıl garantili bir ürün vatandan alındığında ölü piksel testi var
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
kavisli 165 hz var vg27vq 165 hz 1 ms onu tercih edebilirsin fiyat konusunda dersenbunu gördümde bana bu fiyatlarda ips panel lazım ya
hocam ips değil o da kavisliler ips olamıyormuş zatenkavisli 165 hz var vg27vq 165 hz 1 ms onu tercih edebilirsin fiyat konusunda dersen
aynen va panel oluyor kavisli ekranlar va oluyorhocam ips değil o da kavisliler ips olamıyormuş zaten