Neler Yeni

240hz monitör için Panel türünün önemi nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Berke Özdemir
Selamlar. 240hz monitör almayı düşünüyorum. Etrafımdaki çoğu kişi tepkime süresi yüzünden TN panel tavsiye ediyor. Ancak benim anlamadığım nokta Alienware AW2521HFL ve ASUS VG259QM gibi monitörler IPS panele sahip ve 1msler. Yani TN panele sahip çoğu monitörlerle aynı tepkime süresine sahip. Acaba benim bilmediğim başka tepkime süreleri mi var? Yada bu IPS monitörlerin blur-ghosting yapma gibi sıkıntıları mı var?

Bay Kunduz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Berke
Selamlar. 240hz monitör almayı düşünüyorum. Etrafımdaki çoğu kişi tepkime süresi yüzünden TN panel tavsiye ediyor. Ancak benim anlamadığım nokta Alienware AW2521HFL ve ASUS VG259QM gibi monitörler IPS panele sahip ve 1msler. Yani TN panele sahip çoğu monitörlerle aynı tepkime süresine sahip. Acaba benim bilmediğim başka tepkime süreleri mi var? Yada bu IPS monitörlerin blur-ghosting yapma gibi sıkıntıları mı var?
ips daha canlı renk oluyor ama tn panellere göre daha pahalı sanırım 240hzyi cs profesyonel oyuncuları gibiler kullandığı için tn alıyorlar

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Asus VG259QM monitörü GTG 1ms'dir. Asus'un yeni teknolojisi bu ASUS VG259QM yada BenQ XL2546S öneririm. Ama dediğiniz gibi E-Sporcu seviyesinde oynuyor iseniz BenQ XL2546S almanız daha iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eymen
oyunlarında kayma olmaz ve daha akıcı daha rahat oynarsın.

Top Bottom