Teşekkür ederim öneriniz monitör harika görünüyor ve özellikleri de iyi fiyatıda uygun diyebilirizITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Dostum, VG259QM ile atmış olduğun bu Allianware arasında kalsaydın hangisini seçerdin sen ?ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Bunu tercih ederdim. 280 HZ Yapınca problemler çıkarabiliyormuş o model.Dostum, VG259QM ile atmış olduğun bu Allianware arasında kalsaydın hangisini seçerdin sen ?
Dell, LG, HP, Acer vs ne bileyim işte böyle markalara biraz soğuk bakıyorum dışarıdan. Marka takıntısı var söylemesi ayıp. Asus - MSI - BenQ süper 3 lü benim için. Ama bu Allienware'in ghosting testinin VG259QM ile kariılaştırıldığı videoları araştıracağım veyahut MSI MAG251RX de çok iyiBunu tercih ederdim. 280 HZ Yapınca problemler çıkarabiliyormuş o model.
MAG251RX de çok iyi ama fiyatı Allienware'den pahalıysa direk Allienware al gitsinBaşka öneri var mı diğer önerilere de açığım
Kesinlikle bu monitörITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Evet bende çok beğendim ve uygun fiyatlıKesinlikle bu monitör
Maalesef MSI 6kMAG251RX de çok iyi ama fiyatı Allienware'den pahalıysa direk Allienware al gitsin
Resmen eridim bittim monitöre Allah'ım bu nasıl bi tasarım nasıl bı monitörITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Ayağında pivot yok yaResmen eridim bittim monitöre Allah'ım bu nasıl bi tasarım nasıl bı monitör