Neler Yeni

24ultra yurtdışımı alıyım sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
enes
sizce onumu alıyım yada 25ultra yurtdışı varmı bilgim yok yurtdışı alsam ne gibi seyler yapmam gerekicek bilgilendirirmisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Ömer Yiğit Çağlarer
Instagram
omeryigitcaglarer
Steam
RŌNIN 【 浪人 】
Discord
omeryigitcaglarer#2870
sığ yorum olacak ama yurt dışı ürünlerle ilk defa uğraşacaksanız ve çok bilginiz yoksa bu konuda ve metropol şehirler dışında yaşıyorsanız yd xiaomi 14 ultra falan alın en azından imei atma derdi olmaz samsunglarda server kaydı cart curt bence daha sıkıntı
Mesaj otomatik birleştirildi:

birkaç ay önce ben mi 14t aldım yd 15bin bandına imei işlemi 500 liraydı, samsung s23 ya da s24fe falan geliyordu bu fiyat civarına öyle hatırlıyorum, server kaydı olayları ile uğraşmak istemedim açıkçası

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sığ yorum olacak ama yurt dışı ürünlerle ilk defa uğraşacaksanız ve çok bilginiz yoksa bu konuda ve metropol şehirler dışında yaşıyorsanız yd xiaomi 14 ultra falan alın en azından imei atma derdi olmaz samsunglarda server kaydı cart curt bence daha sıkıntı

birkaç ay önce ben mi 14t aldım yd 15bin bandına imei işlemi 500 liraydı, samsung s23 ya da s24fe falan geliyordu bu fiyat civarına öyle hatırlıyorum, server kaydı olayları ile uğraşmak istemedim açıkçası
reisim ben istanbulda yasıyorum az olsada bilgim var

abim bide 14t ile 14 ultra ne farkı var yakın telefonlarmı

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ali Tarık
24 ultra kayıt yok, gelirse 10k civarı diyorlar. 25 belirsiz gelse bile çok daha pahalı olur. 23 ultra kayıtlı şekilde 29a bulunabiliyor. Kuzenim 2 seneye yakındır server kayıtlı 23 ultra kullanıyor hiçbir problem olmadı. En güvenilir server kaydı samsung da oluyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,170
Üyeler
167,935
Son üye
Burak Erkin
Top Bottom