25.000TL Bilgisayar tavsiyesi

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
25.000
Merhabalar, 17 yaşındayım ve günlük yaklaşık olarak 10-12 saat oyun oynayan birisiyim. Kısacası oyunlarda bağımlı olduğum söylenebilir, bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. Çoğunluk ile fps oyuncusuyum ve süreklilik ile devam ediyorum. Valorant, CSGO, Rust vs gibi oyunları daha çok oynamaktayım. Yüksek fps alarak rust oynamak tek hayalim, bu konuda bana dayanabilecek bir sistem önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :))

Merhabalar, 17 yaşındayım ve günlük yaklaşık olarak 10-12 saat oyun oynayan birisiyim. Kısacası oyunlarda bağımlı olduğum söylenebilir, bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum. Çoğunluk ile fps oyuncusuyum ve süreklilik ile devam ediyorum. Valorant, CSGO, Rust vs gibi oyunları daha çok oynamaktayım. Yüksek fps alarak rust oynamak tek hayalim, bu konuda bana dayanabilecek bir sistem önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler :))

Monitörüm yok abi ayrı alıcam onu BENQ 244hz düşünüyorum.
Tm kardeşim o zaman sistem olarak şu olabilir

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu ay yeni sistemler gelecek

Tm kardeşim o zaman sistem olarak şu olabilir

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bu ay yeni sistemler gelecek
Şu anda incehesapta xfx 6800xt 16gb 12999tl, onu almalı mıyım? ( 18.000tl'den düşmüş)

Geri