Buraya da atayımYeni oyunları 1080p 60fps’de kasmadan oynatabilecek bir laptop arıyorum.
Ben 2-3 video izlemiştim kıyaslama videoları bazılarında kafa kafaya yerine göre 2 side birbirlerini geçtiği oyunlar oldu. Oyun hariç başka testlere bakmadım. 4000 serisinde dlss 3.0 var bide onun farkı olabilir ama fiyata göre aynı fiyatta ise 4050 daha mantıklı olur. Ama aradaki fiyat farkına tercih edilebilir 30604050 3060’dan daha iyi değil mi
Yani hangisi verimli güncel ve uygunsa o sonuçta isteklerim belli ya fazlası veya azı olmasınBen 2-3 video izlemiştim kıyaslama videoları bazılarında kafa kafaya yerine göre 2 side birbirlerini geçtiği oyunlar oldu. Oyun hariç başka testlere bakmadım. 4000 serisinde dlss 3.0 var bide onun farkı olabilir ama fiyata göre aynı fiyatta ise 4050 daha mantıklı olur. Ama aradaki fiyat farkına tercih edilebilir 3060
Hocam 30klık laptop önerip rami nasıl 8 gb tuttunuz hayret
Ram eklenir dert değilHocam 30klık laptop önerip rami nasıl 8 gb tuttunuz hayret
Ram değişir ama işlemci veya ekran kartı değişmez. O yüzden isterse ram hiç olmasın yine alınıp takılabilir. İşlemcisi, ekran kartı düşük laptop alınca ne yapacak?Hocam 30klık laptop önerip rami nasıl 8 gb tuttunuz hayret
8 takabilir sırf 16 diye monster veya excalibur alıcak hali yok yoruma bakHocam 30klık laptop önerip rami nasıl 8 gb tuttunuz hayret