Rami 32ye gereksiz olur mu550w deepcool psu + deepcool ak400 ile bunu al işini görür hikayeli oyunlar oynarım diyorsan 7700xtye upgrade etHAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM
HAQQUS-GEN-XX-(DDR5) / RYZEN 5 7500F / ASUS RADEON RX 7600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 5600 MHz DDR5 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
gereksiz olmaz daha uzun ömürlü olurRami 32ye gereksiz olur mu
Tamamdir tesekkurler ssdyi 1tba rami 32ye cekmeyi dusunuyorum hangilerini seceyimgereksiz olmaz daha uzun ömürlü olur
O 500 gb agi olan kaça satılırpny xlr8 al ssdyi ayır bir şekilde al kioxia 1tb alabilirisn satarsın diğer agi olanı.
Baya gereksiz olur muhtemelen hiçbir zaman o kadar ram kullanmayacaksın, zaten ram özelleştirmeleri çok pahalı ve hiçbiri f/p değil. Değerleri güzel olan 2x16 gb ramler 3600 lirayken burada değerleri kötü olan ramleri 3000 tl'ye seçmen çok saçma.Rami 32ye gereksiz olur mu
gereksiz falan değil artık bazı oynlar bile 1080p ultrada 16ram de uyarı veriyor yetersiz diyeBaya gereksiz olur muhtemelen hiçbir zaman o kadar ram kullanmayacaksın, zaten ram özelleştirmeleri çok pahalı ve hiçbiri f/p değil. Değerleri güzel olan 2x16 gb ramler 3600 lirayken burada değerleri kötü olan ramleri 3000 tl'ye seçmen çok saçma.
Lolden başka oyun oynamam max valo oynarım demiş o yüzden çok yüksek grafikli hikayeli oyunlara girişeceğini sanmıyorum. Dediğiniz gibi ram yetmediği için performans düşüşü yaşanan oyunlar var fakat bu arkadaş o oyunların yakınından geçmez Bu arada yanlış anlaşılmasın ben de 2x16 GB ram bütçe varsa seçin diyorum fakat bu durumda 7600 XT'den 7700 XT'ye geçmeyi daha önplanda tutuyorum bu yüzden 2x16 GB ram seçmeye bütçe kalmıyor, ki bütçesi olsa dahi sistem alırken seçtirmem onun yerine bunları alıp elindekileri satmasını öneririm.gereksiz falan değil artık bazı oynlar bile 1080p ultrada 16ram de uyarı veriyor yetersiz diye
Lolden başka oyun oynamam max valo oynarım demiş o yüzden çok yüksek grafikli hikayeli oyunlara girişeceğini sanmıyorum. Dediğiniz gibi ram yetmediği için performans düşüşü yaşanan oyunlar var fakat bu arkadaş o oyunların yakınından geçmez Bu arada yanlış anlaşılmasın ben de 2x16 GB ram bütçe varsa seçin diyorum fakat bu durumda 7600 XT'den 7700 XT'ye geçmeyi daha önplanda tutuyorum bu yüzden 2x16 GB ram seçmeye bütçe kalmıyor, ki bütçesi olsa dahi sistem alırken seçtirmem onun yerine bunları alıp elindekileri satmasını
Reis sistemi sepete eklicektim stokta kalmamis beklesem tekrar gelir mipny xlr8 al ssdyi ayır bir şekilde al kioxia 1tb alabilirisn satarsın diğer agi olanı.
Reis ustteki sistemi alicaktim duzenleyip sepete eklicektim daha dogrusu stok bitmis beklemem mi lazimBuyur bir şey soruyorsun galiba
tekrar gelmeyebiliris şansını kaçırmış olabilirsin ama arada bir dene belki gelir.Reis ustteki sistemi alicaktim duzenleyip sepete eklicektim daha dogrusu stok bitmis beklemem mi lazim