25-30k sistem önerisi

shiedabro

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,546
25 30k arası bütcem var dostlar nvidia tabanlı sistem arıyorum

Hocam çok aşırı bilgim yok ama yüzeysel olarak bilgi amaçlı bir sistem toplamaya çalıştım topladığım parçalar sıfır AM5 18.650 TL civarında tutuyor hazır sistem bakınmadım var mıdır diye hiç üstatlar konunu gördüğü zaman daha iyi yardımcı olurlar bütçe kısıtlı olduğu için böyle bir sistem topladım ekran kartı kalan para ile 2. elden alına bilinir

Son düzenleme:
Hocam çok aşırı bilgim yok ama yüzeysel olarak bilgi amaçlı bir sistem toplamaya çalıştım topladığım parçalar sıfır AM5 18.650 TL civarında tutuyor hazır sistem bakınmadım var mıdır diye hiç üstatlar konunu gördüğü zaman daha iyi yardımcı olurlar bütçe kısıtlı olduğu için böyle bir sistem topladım ekran kardı kalan para ile 2. elden alına bilinir

teşekkür ederim hocam zahmet ettiniz o ssd hakkında çok şikayet var bu arada ne diyorsunuz bu konu hakkında

teşekkür ederim hocam zahmet ettiniz o ssd hakkında çok şikayet var bu arada ne diyorsunuz bu konu hakkında

kendim kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım okuma yazma hızı düşük DRAM olduğu için almıştım ve fiyat uygun olduğu için bu yüzden size de önerdim bu fiyata başka DRAM olan model var mıdır bilmiyorum ayrıca gören konuya daha hakim arkadaşlar değişmesi gereken parçalar var ise daha iyi yardımcı olurlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri