Neler Yeni

250.000 TL ye araba önerisi

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
İyi akşamlar beyler.
Şuan kullandığımız araba lada samara çok eski model sağlam olmayan bi araba uzun zamandır değiştirmek istiyoruz ama malum araba değiştirmek zor bi iş babam dedi oğlum arabalara bi bak arabayı satsak 100 150 koysak düzgün bişey alınabiliyo mu diye bende buraya bi sorayım dedim.
Araba tarla yollarında kullanılcak genellikle yani sağlam olması gerekiyo bozulsa bile çok masraf çıkarmıycak.
Yakıt konusunda az yakması gerek.
Altınında yere pek yakın olmaması gerek malum tarlada kullanılcak.
Babamgilinde biraz yaşları ileri yani birazcık konforlu olsa iyi olur malum bütçe az farkındayım ama olabildiğince.
Yardımcı olursanız çok memnun olurum

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
İyi akşamlar beyler.
Şuan kullandığımız araba lada samara çok eski model sağlam olmayan bi araba uzun zamandır değiştirmek istiyoruz ama malum araba değiştirmek zor bi iş babam dedi oğlum arabalara bi bak arabayı satsak 100 150 koysak düzgün bişey alınabiliyo mu diye bende buraya bi sorayım dedim.
Araba tarla yollarında kullanılcak genellikle yani sağlam olması gerekiyo bozulsa bile çok masraf çıkarmıycak.
Babamgilinde biraz yaşları ileri yani birazcık konforlu olsa iyi olur malum bütçe az farkındayım ama olabildiğince.
hyundai accent bulunabilir belki o civara

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

serwintes

80+ Gold
İyi akşamlar beyler.
Yakıt konusunda az yakması gerek.
Altınında yere pek yakın olmaması gerek malum tarlada kullanılcak.
r19 europa

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Bakıyım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam altı biraz yere yakın mı sanki sizce sorun çıkartır mı mesela lada samaeayla karşılaştırıldığı zaman.
Baktımda hocam altı biraz yere yakın tarla yollarunda sorun olabilir
aynı gibiler hocam

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
447
İsim
alperen taha demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimde aklıma Tatanın pikapları geldide hocamın hoşuna gidermi yada kilometresine falan takılırmı bilemedim
Bakıyım hocam aklınıza gelen arabayı yazın en azından fikir olur bana saolun

Benimde aklıma Tatanın pikapları geldide hocamın hoşuna gidermi yada kilometresine falan takılırmı bilemedim
Hocam iyi araba gibi aslında ama yakıt konusu nasıl olur mesela l200 ün eski modelleri var onlarda güzel ama fazla yakıyorlar

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,641
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hyundai accent bulunabilir belki o civara
Hocam bu fiyatlardaki accentlere hidrolik ön planda gereken birşeyse bakmayabilir bizim bi akrabada vardı 1-1.5 ay kadar bizde kalmıştı araç hidrolik olmadığından sorun yaşamıştık çevirirken normal yollarda hidroliklere kıyasla zor dönüyordu

bakabilirsin :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mustafa
Bakıyım hocam aklınıza gelen arabayı yazın en azından fikir olur bana saolun

Hocam iyi araba gibi aslında ama yakıt konusu nasıl olur mesela l200 ün eski modelleri var onlarda güzel ama fazla yakıyorlar
L200 hakkında sunu diyebilirim yagına suyuna bak ebbedi motorunu kıramassın japon işte ama biraz fazla yakıyor

Doc Hudson.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
BehzatÇ
bi 50 daha koyup 2002 2001 ford focus bakabilrsiniz az yakıyor tüple en son 1.8 tl yakıyordu

Top Bottom