250-350 Red Switch Klavye

Monster24

80+
Reaksiyon skoru
34
Bütçe
350
Trendyolda 320 Tl ye inen bir klavye var. Red Dragon Kumara. Bu marka iyi midir? Kaliteli midir? Gamepower rampage seviyesinde bir markamidir yoksa ustundemidir? Bunu almayi planliyordum. Suanda Gamepower Warlock kullaniyorum ve 1 yilini doldurmadan tuslari basmamaya basladi. Bu sefer bu butce icinde iyi birsey almak istiyorum. Bu urun urun alinir mi? Veya baska onerileriniz var mi?

gateron switch
Butcemi azda olsa asiyor. Ayarlayabilirim aslinda ama yurtdisi siparisi oldugu icin uzun surer gelmesi. Yukarida belirtmeyi unutmusum kusuruma bakmayin. Yedek bir klavyem olmadigi icin turkiye icinden almam gerek. 1-3 gune gelmesi lazim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır öyle bir marka değil.
Bir arkadasim Philips SPK8614 al daha iyi dedi. Ama cokta anlayan birisi degil. Sirf Philips markasi diye onerdigini dusunuyorum. Bu nasildir peki? Kumara ile kiyaslaninca sanki Kumara daha iyi gibi duruyor.

Butcemi azda olsa asiyor. Ayarlayabilirim aslinda ama yurtdisi siparisi oldugu icin uzun surer gelmesi. Yukarida belirtmeyi unutmusum kusuruma bakmayin. Yedek bir klavyem olmadigi icin turkiye icinden almam gerek. 1-3 gune gelmesi lazim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir arkadasim Philips SPK8614 al daha iyi dedi. Ama cokta anlayan birisi degil. Sirf Philips markasi diye onerdigini dusunuyorum. Bu nasildir peki? Kumara ile kiyaslaninca sanki Kumara daha iyi gibi duruyor.
Fason marka bir klavye. SPk 8614 alınmaz kendisi kumara nın rakibi değil.

Fason marka bir klavye. SPk 8614 alınmaz kendisi kumara nın rakibi değil.
Kumarada bildigim kadariyla switch leride degistirilebiliyor tak- çıkar ozellikli.
bu tarz yedek switchler is gorur mu? Normalde kumara yaninda 4 switch yolluyormus. Ancak bu indirimli modelde sadece klavye geliyormus.

Kumarada bildigim kadariyla switch leride degistirilebiliyor tak- çıkar ozellikli.
bu tarz yedek switchler is gorur mu? Normalde kumara yaninda 4 switch yolluyormus. Ancak bu indirimli modelde sadece klavye geliyormus.
Hotswappable mı emin değilim. Zaten gerekmedikçe değişmenize gerek yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,902
Üyeler
190,825
Son üye
Requlity
Geri