gvggg1
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,681
- İsim
- görkemgöksu
Genelde mouse'u palm tutuyorum ara sıra fingerstip.
Logitech g304 LightSpeed
Logitech G502 Hero
Razer DeathAdder v2 Mini
Mini Bloddy x5 pro
Razer Viper mini
Bu mouselar arasıdan hangisi daha iyidir? Biraz kararsız kaldım(Seçenekler artığı için)
Aklımda G5002 Hero ve Bloody X5 Pro var galiba. Dediğim gibi biraz kararsız kaldım.G304 kablosuz modeli uzun kullanımda sıkıntı çıkartır mı? Uzun ömürlü müdür?
Logitech g304 LightSpeed
Logitech G304 LIGHTSPEED kablosuz oyun faresi HERO motor 12000DPI 1MS rapor Windows Mac OS için Chrome OS - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com
Logitech G502 kahraman RGB profesyonel oyun faresi 25600DPI programlama fare ayarlanabilir ıÅık Synchronizatio fare oyun - AliExpress 7
tr.aliexpress.com
Mini Bloddy x5 pro
Bloody X5 Pro RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Bloody X5 Pro RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Bloody X5 Pro RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.129,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer Viper Mini oyun faresi 61g Ultra hafif tasarım CHROMA RGB iÅık 8500 DPI Optail sensörü fareler - AliExpress 7
tr.aliexpress.com
Aklımda G5002 Hero ve Bloody X5 Pro var galiba. Dediğim gibi biraz kararsız kaldım.G304 kablosuz modeli uzun kullanımda sıkıntı çıkartır mı? Uzun ömürlü müdür?