Neler Yeni

250 TL Bütçeye Kulaklık tavsiyesi

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı

Ordulu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Mustafa Elbaşı

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
efso deil be çok kötü kulaklık yorumları iyi gördüm güvendim aldım bin pişman oldum tronsmarkt sono alınmaz.
Ben kullanıyorum steelseries arctis 3 kulakligim vatdi bozuldu ayni sesi veriyor nerdeyse

ToonEa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdem
Ben kullanıyorum steelseries arctis 3 kulakligim vatdi bozuldu ayni sesi veriyor nerdeyse
aynı sesi veriyordur ama kulağıma oturmadı rahat deil rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

rahatlık konusunda cok kötüler

bi arkadaşıma verdim test etti kulağına tam oturdu ama bana oturmuyor :D o rahat diyor ama ben diyemiyorum kafa yapısına bağlı sanırım kulaklık 10 numara ama kulağıma uymadı o üzüyor sadece beni. şuan halanda kullanıyorum iadesi olmuyormuş bi kanun varmış hijyenmi ne almıyorlar kulağıma taktığım için kullandığım için

shcoun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Serkan Cengiz
aynı sesi veriyordur ama kulağıma oturmadı rahat deil rahatsız ediyor

rahatlık konusunda cok kötüler

bi arkadaşıma verdim test etti kulağına tam oturdu ama bana oturmuyor :D o rahat diyor ama ben diyemiyorum kafa yapısına bağlı sanırım kulaklık 10 numara ama kulağıma uymadı o üzüyor sadece beni. şuan halanda kullanıyorum iadesi olmuyormuş bi kanun varmış hijyenmi ne almıyorlar kulağıma taktığım için kullandığım için
Kafa ayarını yaptın mı

ToonEa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdem
Kafa ayarını yaptın mı
yaptım kanka hatta Youtubedede yazışmıştık. hiçbi türlü olmadı kafa ayarı herşeyi denedim acaba kulaklıkmı sorunlu diye düşünmeye başladım ama başkasının kafasına uyuyor rahat diyor onlarda ilk aynen rahatsızlık veriyor dediler ama kafa ayarından sonra cok rahat dediler bende işe yaramıyor kafa ayarı

Top Bottom