Neler Yeni

250 TL Kulaklık Önerisi (2. El Olabilir)

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Hasan
Önceden drop plus almıştım 330a küçük gelmişti padlar sonra bm800 aldım shock mountu kırıldı g231 var mik sıkıntı oluyor cızırtı az ses alma vb kulaklık hafiften küçük gelmeye başladı 200 TL'ye hs35 buldum ama kararsızım...

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Önceden drop plus almıştım 330a küçük gelmişti padlar sonra bm800 aldım shock mountu kırıldı g231 var mik sıkıntı oluyor cızırtı az ses alma vb kulaklık hafiften küçük gelmeye başladı 200 TL'ye hs35 buldum ama kararsızım...
Logitech g332 sanırım 100-150 TL bandına 2.el bir şekilde bulunabiliyor arkadaşım kullanıyor öneririm.
Arkadaşlar kulaklığı arkadaşım kullanıyor kötüyse belirtirseniz sevinirim,zaten yakın zamanda inşallah bende alıcam.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech g332 sanırım 100-150 TL bandına 2.el bir şekilde bulunabiliyor arkadaşım kullanıyor öneririm.
Arkadaşlar kulaklığı arkadaşım kullanıyor kötüyse belirtirseniz sevinirim,zaten yakın zamanda inşallah bende alıcam.
eski Logitech görüntüsü pek sevemiyorum keşke para olsa da g733 alsak ....

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Dediğim kulaklığın yorumlarını buradan okuyabilirsin,daha yeni açılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eski Logitech görüntüsü pek sevemiyorum keşke para olsa da g733 alsak ....
Keşke..

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,020
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim kulaklığın yorumlarını buradan okuyabilirsin,daha yeni açılmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke..
aga dediğim gibi g231 var bende mikrofonu kırıldı 370 lira verilmez bence .

Voix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre İslam

James Donkey'in iyi olduğunu duymuştum bir aralar fakat araştırmanı öneririm.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
rampagenin önerebilecdğin kulaklığı yok mu ucuz mümkünse mikrofonu çıkan
Bu tarz kulaklıklar kafayı yormaz ancak uzun kullanımlarda terleme yapabilir.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

James Donkey'in iyi olduğunu duymuştum bir aralar fakat araştırmanı öneririm.
rampage o tasarım kulaklığı asla alınmaz kullağnı insanın bildiğin yamultuyor şu kulaklı kullanıyorum kulak pad leri aynı kulağını inanılmaz derece acıtıyor 2 el cs de rekabetçi giriyordum bütün gece kulaklarım ağrıyordu uyutmuyor insanı bir gün çok zorladım 3 4 el attım üst üste kulağım morarmıştı en sonunda bidaha takmadım hiç sesini fulledim haporlor olarak kullanıyorum rampage fury x aldım şarjı bitince diyerini kullanıyorum asla ama asla rampage in bu tasarım kulaklını almayın istediği kadar kaliteli ses versin o acıya deymez kulağınız çok kücük olsun olmasın hiç fark etmiyor arkadaşlarıma da kullandırdım hepsinin kulağı çok ağrı yaptı

Voix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Emre İslam
rampage o tasarım kulaklığı asla alınmaz kullağnı insanın bildiğin yamultuyor şu kulaklı kullanıyorum kulak pad leri aynı kulağını inanılmaz derece acıtıyor 2 el cs de rekabetçi giriyordum bütün gece kulaklarım ağrıyordu uyutmuyor insanı bir gün çok zorladım 3 4 el attım üst üste kulağım morarmıştı en sonunda bidaha takmadım hiç sesini fulledim haporlor olarak kullanıyorum rampage fury x aldım şarjı bitince diyerini kullanıyorum asla ama asla rampage in bu tasarım kulaklını almayın istediği kadar kaliteli ses versin o acıya deymez kulağınız çok kücük olsun olmasın hiç fark etmiyor arkadaşlarıma da kullandırdım hepsinin kulağı çok ağrı yaptı
Böyle bir sıkıntı yaşattığını bilmiyordum bilgi için teşekkür ederim, ayrıca çok çok geçmiş olsun. :)

Bende şuan gamepower timler var sanırım V1 ve ben çok memnunum en son baktığımda sıfırı 200tl idi sanırım

Top Bottom