HD Tune bad sector testi ve crystaldiskmark sonuçlarını görmeden bir şey diyemeyizAgalar XPG marka rgbsiz 256 gblik ssd 250 TL'ye satılıyor sizce alayım mı ? Sağlık 91
hocam normal fiyatı 650 tl falan güvendiğiniz biri ise almanızı öneririmAgalar XPG marka rgbsiz 256 gblik ssd 250 TL'ye satılıyor sizce alayım mı ? Sağlık 91
Letgoda buldum mahalle bilgisayarcisi evinde testi yapabilirsin beğenmezsen iade alırım dedihocam normal fiyatı 650 TL falan güvendiğiniz biri ise almanızı öneririm
Letgoda buldum mahalle bilgisayarcisi evinde testi yapabilirsin beğenmezsen iade alırım dediHD Tune bad sector testi ve crystaldiskmark sonuçlarını görmeden bir şey diyemeyiz
tamam para almayacaksa al tak pcye yap dediğim testleriLetgoda buldum mahalle bilgisayarcisi evinde testi yapabilirsin beğenmezsen iade alırım dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Letgoda buldum mahalle bilgisayarcisi evinde testi yapabilirsin beğenmezsen iade alırım dedi
Tamamdır teşekkürlertamam para almayacaksa al tak pcye yap dediğim testleri
Bad sector testini hangi programla yapiyorduk ?Sanki üzerinde gocukler var gibi9
Tamamdır teşekkürler
Evet soğutmasını nasıl becerdilerse biraz ezmişlerSanki üzerinde gocukler var gibi9
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tamamdır teşekkürler
Bad sector testini hangi programla yapiyorduk ?
O bana sorun çıkarır mı ? Ve soğutmaya termal macun mu sıkılıyor ? Işlemci için almıştım onu sıkarım temizindenEvet soğutmasını nasıl becerdilerse biraz ezmişler
Yazdım hocam HD Tune diye
Çıkarmaz, macun falan sıkılmıyor o metal soğutma macuna ihtiyaç duymuyor yani.O bana sorun çıkarır mı ? Ve soğutmaya termal macun mu sıkılıyor ? Işlemci için almıştım onu sıkarım temizinden
m2 ssd bad sector taramasımı yapılır?Sanki üzerinde gocukler var gibi9
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Tamamdır teşekkürler
Bad sector testini hangi programla yapiyorduk ?