Neler Yeni

250 TL'ye Büyük boyutlu mouse

aliriza76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Rıza Çinibulak
Arkadaşlar ellerim büyük olduğu için her mouse'u kullanamıyorum. Aslında mouse bulmakta çok zorluk çektim. Maximum 250 TL olacak şekilde bana önerebileceğiniz bir mouse var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.

aliriza76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Rıza Çinibulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower Sendo
Matı çok şık bir mouse ama internette boyutunu bulamadım. Bir de o delikli olduğu için bir sorun olur mu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

logitech G102 denediniz mi ? veya rival 300
Canlı olarak denemedim sadece internette gördüm ama uzunluğu fena değil 11cm uzunluğu var. Bir de marka da güvenilir olduğu için bakılacak listesine ekledim sağolasın.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Matı çok şık bir mouse ama internette boyutunu bulamadım. Bir de o delikli olduğu için bir sorun olur mu sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canlı olarak denemedim sadece internette gördüm ama uzunluğu fena değil 11cm uzunluğu var. Bir de marka da güvenilir olduğu için bakılacak listesine ekledim sağolasın.
Eliniz büyük olduğu için haliyle bir tık daha ağır olacaktır. Sendo delikli bir tasarıma sahip olduğu için hafif olacaktır ve elinle eşitlenir. Biraz titiz kullanman lazım su vb. dökmemeye dikkat edersen gayet yeterli bir mouse. Boyutuda normal mouselere göre büyük inceleme videolarından bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Köse
Arkadaşlar ellerim büyük olduğu için her mouse'u kullanamıyorum. Aslında mouse bulmakta çok zorluk çektim. Maximum 250 TL olacak şekilde bana önerebileceğiniz bir mouse var mıdır acaba? Şimdiden teşekkür ederim.
Asus TUF M3 baka bilirsin avuç içi kullanımına göre tasarlarmış rahat kullanıma sahip.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

aliriza76

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ali Rıza Çinibulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim sendo aldım ve memnunum almak isteyenler eğer temiz bir kullanıcı ise kesinlikle alabilir.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
İndirim yakalarsan alienware elite her ele uygun neredeyse on numara mouse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular