Neler Yeni

2500-3000 TL Bütçe ile kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
kilan embappe
O kadar para gereksiz bu en tepe kulaklıklardan

semih3124

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar para gereksiz bu en tepe kulaklıklardan

bunun kablolusunu kullandım kablolusundan memnundum fakat kablosu gitti ve corsairin teknik destek konusunda kablosunu yenileme konusunda veya değişimde hiç bir şekilde değişim veya onarım yapmamaları yüzünden biraz tereddüt ediyorum açıkcası kablosu dışarıdan bakınca sapasağlam ama işte çalışmıyor gitti ve bütün kablolu kulaklıklarda bunu yaşadım bu yüzden kablosuz almayı düşünüyorum bu kulaklığıda düşündüm çünkü hem rahattı hem performansı iyidi bana göre ama corsairin teknik desteği konusunda tereddüt ediyorum herhangi bir sorun olursa diye

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
max 3000 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi istiyorum yardımcı olursanız sevinirim 25 kasım civarında efsane cuma indirimleriyle birlikte almayı düşünüyorum
kablosuz istemesen çok daha iyi kulaklıklar önerirdim (sennheiser, beyerdynamic vs.) şimdi cloud flight s diyorum. tabi beklentilerin önemli. aşırı iyi müzik ve film performansı beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. heryerde kullanılcak bir şey istersen yine beklentilerini karşılamaz. ne kadar steelseriesin kulaklıklarını ederinden 2 kat pahalı bulsamda genel kullanım için arctis 7 veya 9 alınabilir.

semih3124

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
semih dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kablosuz istemesen çok daha iyi kulaklıklar önerirdim (sennheiser, beyerdynamic vs.) şimdi cloud flight s diyorum. tabi beklentilerin önemli. aşırı iyi müzik ve film performansı beklersen hayal kırıklığına uğrarsın. heryerde kullanılcak bir şey istersen yine beklentilerini karşılamaz. ne kadar steelseriesin kulaklıklarını ederinden 2 kat pahalı bulsamda genel kullanım için arctis 7 veya 9 alınabilir.
çok fazla müzik dinleyen birisi değilim oyun oynarken kullanmak için istiyorum tabii ki müzik dinliyorum arada film falanda izliyorum ortalama olsa yeter müzik ve film için tabii ki ama önceliğim oyun oynarken kullanmak için teşekkür ederim önerin için bunuda değerlendireceğim

Top Bottom